Imagini de poveste de la nunta Cleopatrei. Tortul a fost o inimă imensă, dansul mirilor, de vis, iar Pavel Stratan, un socru fericit

tort cleopatra 0 png

A fost o zi pe care nu o vor uita niciodată. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, soț și soție din 14 august, au avut o petrecere de nuntă foarte reușită, unde romantismul a fost cuvântul de ordine. Așa s-a văzut din fotografiile și filmulețețe publicate pe rețelele sociale.

Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (23 de ani) și-au primit cei aproximativ 100 de invitați la Lagoo Snagov, un centru de evenimente din județul Ilfov. Au fost familiile, rude, prieteni apropiați, dar și colegi de breaslă de-ai mirilor, printre care i-am recunoscut pe Randi și pe fratele său, pe Doinița Oancea, Codruța Sanfira, Stoica Mario (producător muzical), Anastasia Sandu, solistă și fostă concurentă la "The Four" care, de altfel, a și prins buchetul miresei.

Dansul mirilor, pe melodia lui Calum Scott

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au ales o melodie extrem de romantică pentru dansul mirilor: "You are the reason" ("Tu ești motivul"), semnată Calum Scott. Au fost tandri unul cu celălalt în timpul dansului și parcă pluteau pe ring. Cei din jurul lor îi filmau cu lacrimi în ochi. 

Atmosfera s-a animat însă repede, pentru că tinerețea și energia mirilor i-au molipsit pe invitați. S-a dansat mult, dar s-a și plâns de emoție, căci socrul mic Pavel Stratan a susținut un recital de excepție pentru fata lui, ai cărei pași i-a ținut în palme toată viața. Ulterior, Pavel și Cleopatra au cântat și împreună câteva piese, spre bucuria nuntașilor. 

Tortul "inimă dulce" a fost atracția serii

Momentul culminant al petrecerii de nuntă s-a consumat la sosirea tortului. O inimă imensă, alb-roșie, a fost dulcele festiv care i-a uimit pe invitați și i-a bucurat pe miri. S-au desfăcut șampaniile, s-a cântat "La mulți ani", s-au făcut urări și promisiuni.


    Tortul a fost de poveste: o inimă roșie, imensăfoto: Instagram
Tortul a fost de poveste: o inimă roșie, imensăfoto: Instagram

Edward și Cleopatra par desprinși dintr-o poveste cu happy-end, în care au crezut amândoi de la bun început. Cleo, fetița pe care o știm de la 3 ani, datorită hit-ului "Ghiță", a reușit ceea ce și-a dorit: să se mărite cu Edward, primul și singurul bărbat din viața ei.

Prima poză cu Cleopatra Stratan mireasă! Solista s-a măritat, la 18 ani, cu Edward Sanda. Avem toate detaliile de la nuntă

EXCLUSIV Cleopatra Stratan, cerută de soție în ziua în care a împlinit 18 ani! Edward Sanda i-a oferit inelul de logodnă

VIDEO Cleopatra Stratan: ”Aș vrea ca Edward să fie primul și ultimul bărbat din viața mea"


    Mario Stoica (M. Morreti), Anastasia Sandu, Mădălina și Dan Badeafoto: Instagram
Mario Stoica (M. Morreti), Anastasia Sandu, Mădălina și Dan Badeafoto: Instagram
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
cub catalin botezatu png
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
shutterstock 2114384846 jpg
dani otil
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg