Imagini din casa Andreei Marin. Globuri cu chipul Violetei ╚Öi m─ârturisiri emo╚Ťionante despre iubit

andreea marin main jpeg
Andreea Marin, în liniștea casei salefoto: Instagram

Sărbătorile de iarnă au un strop de magie în plus pentru Andreea Marin, pentru că în luna decembrie vedeta sărbătorește atât ziua ei de naștere, cât și pe cea a fiicei. Ea va împlini 46 de ani pe 22 decembrie, iar Violeta, 13 ani, pe 15 decembrie. Vedeta a împărtășit cu fanii de pe Instagram imagini superbe din casa ei, decorată de Crăciun.

"├Än fiecare an, ├«n preajma zilei de na╚Ötere a feti╚Ťei mele, casa noastr─â se ├«mbrac─â se s─ârb─âtoare. Tot o feti╚Ť─â o vede mami, chiar dac─â e adolescenta cu ochi senini ├«nalt─â aproape c├ót mine ast─âzi, ╚Öi mereu a╚Öez ├«n brad globul pictat cu chipul ei de c├ónd era un bo╚Ť de omule╚Ť ce nu ╚Ötia ├«nc─â s─â mearg─â. Am p─âstrat ╚Öi pantofiorii ei de catifea din primul ani╚Öor de via╚Ť─â, mi-au fost at├ót de dragi ╚Öi le st─â bine a╚Öeza╚Ťi pe ghirlanda de brad ce ├«mpodobe╚Öte intrarea ├«n cas─â, ai spune c─â sunt decora╚Ťiuni inedite preg─âtite de un iscusit creator pentru pomul de iarn─â. Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat ├«n to╚Ťi ace╚Öti ani, ├«nseamn─â un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate ├«mpreun─â, scriu ├«n chip minunat, istorioara vie╚Ťii mele si a celor dragi", scrie Andreea Marin.

image
Andreea Marin a optat pentru culorile clasice pentru bradul de Cr─âciun

Adrian Brâncoveanu, "bărbatul sufletului meu"

"Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne așteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa: Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici și dolofani aduși de bărbatul sufletului meu (n.r. Adrian Brâncoveanu), iar el împodobea aleea și intrarea în casă".

image
Globuri cu chipul Violetei

"Bl─âno╚Öii no╚Ötri ne supravegheau, Rocky de afar─â, c─â╚Ť─ârat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de l├óng─â foc, iar una dintre cele dou─â pisici, curioas─â sub brad. P─âs─ârelele acompaniau muzica s─ârb─âtorilor de iarn─â, care sunt mai multe la noi: dup─â ce a fost Sf├óntul Andrei, urmeaz─â ziua Violetei ╚Öi apoi vine ziua mea, Cr─âciunul, finalul de an...Tot ce-mi doresc e s─â ne bucur─âm de toate ├«mpreun─â, s─ân─âto╚Öi, cu iubire ╚Öi credin╚Ť─â. V─â ├«mbr─â╚Ťi╚Öez cu inima!"

image
Casa, Andreeei Marin, decorat─â de Cr─âciun

Iat─â-l ├«n buc─ât─ârie pe iubitul Andreei Marin: ┬źNu g─âse╚Öti oriunde b─ârbat a╚Öa priceput ca al meu┬╗

image

Poz─â rar─â cu Andreea Marin al─âturi de fiica ei, Violeta, ╚Öi fiul lui ╚śtefan B─ânic─â! Cei doi fra╚Ťi adolescen╚Ťi sunt superbi

image
george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
laura cosoi jpg