Imagini din casa Andreei Marin. Globuri cu chipul Violetei și mărturisiri emoționante despre iubit

Ultima actualizare:

    Andreea Marin, în liniștea casei salefoto: Instagram
Andreea Marin, în liniștea casei salefoto: Instagram

Sărbătorile de iarnă au un strop de magie în plus pentru Andreea Marin, pentru că în luna decembrie vedeta sărbătorește atât ziua ei de naștere, cât și pe cea a fiicei. Ea va împlini 46 de ani pe 22 decembrie, iar Violeta, 13 ani, pe 15 decembrie. Vedeta a împărtășit cu fanii de pe Instagram imagini superbe din casa ei, decorată de Crăciun.

"În fiecare an, în preajma zilei de naștere a fetiței mele, casa noastră se îmbracă se sărbătoare. Tot o fetiță o vede mami, chiar dacă e adolescenta cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, și mereu așez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boț de omuleț ce nu știa încă să meargă. Am păstrat și pantofiorii ei de catifea din primul anișor de viață, mi-au fost atât de dragi și le stă bine așezați pe ghirlanda de brad ce împodobește intrarea în casă, ai spune că sunt decorațiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă. Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toți acești ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieții mele si a celor dragi", scrie Andreea Marin.

Andreea Marin a optat pentru culorile clasice pentru bradul de Crăciun
Andreea Marin a optat pentru culorile clasice pentru bradul de Crăciun

Adrian Brâncoveanu, "bărbatul sufletului meu"

"Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne așteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa: Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici și dolofani aduși de bărbatul sufletului meu (n.r. Adrian Brâncoveanu), iar el împodobea aleea și intrarea în casă".

Globuri cu chipul Violetei
Globuri cu chipul Violetei

"Blănoșii noștri ne supravegheau, Rocky de afară, cățărat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de lângă foc, iar una dintre cele două pisici, curioasă sub brad. Păsărelele acompaniau muzica sărbătorilor de iarnă, care sunt mai multe la noi: după ce a fost Sfântul Andrei, urmează ziua Violetei și apoi vine ziua mea, Crăciunul, finalul de an...Tot ce-mi doresc e să ne bucurăm de toate împreună, sănătoși, cu iubire și credință. Vă îmbrățișez cu inima!"

Casa, Andreeei Marin, decorată de Crăciun
Casa, Andreeei Marin, decorată de Crăciun

Iată-l în bucătărie pe iubitul Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

Poză rară cu Andreea Marin alături de fiica ei, Violeta, și fiul lui Ștefan Bănică! Cei doi frați adolescenți sunt superbi

image
image
image
image
image
image
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png