În ce zi sfântă a ales Elena Băsescu să-și boteze fetiţa

Cătălin este pur şi simplu vrăjit de fetiţa lui, Anastasia
Cătălin este pur şi simplu vrăjit de fetiţa lui, Anastasia

Weekendul viitor, mezina fostului președinte Traian Băsescu își creștinează cel de-al treilea copil. Micuța Anastasia, fiica Elenei Băsescu și a lui Cătălin Gheorghe, în vârstă de patru luni, va fi botează duminica viitoare, pe data de 14 octombrie. După cum se știe, în ziua respectivă creștinii o sărbătoresc pe Sfânta Parascheva.

Pe data de 30 noiembrie o boteza pe micuța Sophia Anais, la Biserica Sfântul Spridon cel Nou, pe data de 26 aprilie 2015, pe micuțul Traian, la Biserica Sfântul Silvestru, copiii proveniți din căsnicia cu Bogdan Ionescu, alias Syda. Iată că luna aceasta, Elena Băsescu (38 de ani) se pregătește să își creștineze cel de-al treilea copil, este vorba despre fetița pe care o are cu afaceristul Cătălin Gheorghe.

elena basescu copii 0 jpeg

Micuța Anastasia va fi botezată weekendul viitor, pe 14 octombrie. Pregătirile sunt în toi, Elena a stabilit biserica, restaurantul, decorațiunile, dar și trupa care va fi responsabilă cu distracția și buna dispoziție a invitaților. Este o petrecere restrânsă, la un local de fițe din Nordul Bucureștiului, unde vor participa familiile celor doi, nașii, dar și câțiva prieteni de suflet ai părinților. Ziua în care Eba a ales să își creștineze fetița are o semnificație importantă pentru credincioși, întrucât o cinstesc pe Sfânta Cuvioasă Parascheva.


    Cătălin este pur şi simplu vrăjit de fetiţa lui, AnastasiaFoto: arhivă personală
Cătălin este pur şi simplu vrăjit de fetiţa lui, AnastasiaFoto: arhivă personală

În fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Or­todoxă de pretutindeni prăznuiește pe Cuvioasa Maică Parascheva. În chip deo­sebit, ea este cinstită în Moldova, întrucât de mai bine de 350 de ani moaștele ei se găsesc la Iași, fiind izvor de bine­cu­vân­ta­re și însă­nă­to­șire duhovnicească și trupească pentru toți cei care o cheamă în rugăciune.

cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
zodii care imprumuta bani jpg
andreea ibacka si majda jpg
cub gabriel apostol png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
Cseke Attila Eduard Novak Kelemen Hunor foto Inquam Photos / George Călin
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg