«În Declaraţie de dragoste era să ne batem, acum ne-am înţeles bine»

Ultima actualizare:
1985 - ”Declarație de dragoste”  a fost rampa lor de lansare
1985 - ”Declarație de dragoste” a fost rampa lor de lansare

Adrian Păduraru (58 de ani) şi Teodora Mareş (55 de ani) sunt protagoniștii peliculei “Coborâm la prima”, o poveste regizată de Tedy Necula, în care joacă rolul unui cuplu măcinat de problema banilor și care, la final, decid să divorţeze.

“De-a lungul anilor au mai fost şi alte încercări de a forma din nou cuplu cu Teodora. Au tot venit idei de-a lungul anilor, au fost regizori care au vrut să facă film cu noi, dar proiectele respective nu s-au concretizat. Să reediteze povestea. Dacă se va face o continuare a filmului «Coborâm la prima», să dea Dumnezeu să jucăm din nou împreună”.


    1985 - ”Declarație de dragoste”  a fost rampa lor de lansare
1985 - ”Declarație de dragoste” a fost rampa lor de lansare

El și-a amintit de colaborarea cu Teodora, în “Declaraţie de dragoste”, de acum 33 de ani: ”Eu și Teodora nu ne suportam atunci. Orgoliile vârstei, eram nişte adolescenţi, iar toată lumea credea că suntem împreună. Noi eram la limită, aproape să ne batem, de ce, nu ştiu. Cine ştie ce era în capul nostru, erau orgolii sau concurenţă. Am mai lucrat apoi împreună, când ne-a venit mintea la cap, am mai avut şi alte proiecte, am prezentat şi un spectacol la Teatrul Naţional”, ne-a mai spus actorul la avanpremiera filmului regizat de Tedy Necula. 

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net