În sfârşit! Vica Blochina şi-a îndeplinit visul legat de Victor Piţurcă

Ultima actualizare:
Vica şi Edan, fericiţi împreună
Vica şi Edan, fericiţi împreună

Vica Blochina este extrem de fericită! Motivul îl constituie faptul că Edan, băieţelul ei şi al lui Victor Piţurcă, petrece tot mai mult timp alături de tatăl lui.

În prezent, frumoasa Vica Blochina (38 de ani) este plecată într-o vacanţă, în Bulgaria. Ea a declarat pentru ziarulring.ro că micuţul Edan este pe mâini bune, acasă la selecţioner. Totul se întâmplă după un imens scandal în care Victor Piţurcă nu a vrut să audă de propriul băiat. Acum, însă, lucrurile se pare că au intrat pe un făgaş normal.

"Eu mă aflu în Bulgaria acum. Plătisem această vacanţă de foarte mult timp, dar Edan a vrut să rămână la tatăl său. Este foarte apropiat de «Piţi» şi la fel de introvertit ca şi el. Nu povesteşte nimic din ceea ce face cu tatăl său. Şi este la fel de înnebunit după fotbal şi, cred eu, şi la fel de talentat", a spus fosta amantă a selecţionerului pentru ziarulring.ro.

"Nu vreau să discut despre creşterea pensiei alimentare, asta nici nu mai contează pentru că între «Piţi» şi Edan este o relaţie foarte frumoasă. Se înţeleg de minune, Edan îşi iubeşte mult tatăl. La fel de frumoasă este şi relaţia între Alex (n.r. – Piţurcă) şi Edan. Vara asta au petrecut foarte mult timp împreună", a adăugat Vica Blochina.

Vica şi Edan, fericiţi împreună
Vica şi Edan, fericiţi împreună

Frumoasa blondină este convinsă că Edan (6 ani) va face carieră tot în fotbal, asemeni lui Victor Piţurcă.

"Petrece foarte mult timp cu fratele său vitreg, Alexandru, care şi el este foarte apropiat de Edan. Au jucat fotbal împreună toată vara şi asta l-a ajutat foarte mult pentru că, văd eu, a început să facă mult mai multe lucruri cu mingea. De luna asta, va începe din nou antrenamentele la Dinamo şi va frecventa o şcoală particulară. Este încă mic să joace pe un post anume, dar vă spun un secret: îi place foarte mult să marcheze aşa cum i-a plăcut şi tatălui său. Şi, la fel ca «Piţi», este şi stelist, chiar dacă joacă la Dinamo. Face fotbal la Dinamo pentru că are condiţii foarte bune acolo şi s-a ataşat foarte mult de antrenorul său", a mai povestit Vica Blochina.

Vica Blochina a avut o relaţie extraconjugală cu Victor Piţurcă timp de aproape două decenii.


    Vica şi Edan, fericiţi împreunăFoto: Facebook
Vica şi Edan, fericiţi împreunăFoto: Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net