Incidente la parastasul Ionelei Prodan. Anamaria s-a abţinut să nu-şi iasă din fire

Ultima actualizare:

    Cele două fete ale Ionelei Prodan au plecat devastate de la cimitirfoto: Click!
Cele două fete ale Ionelei Prodan au plecat devastate de la cimitirfoto: Click!

Anamaria Prodan s-a ocupat de toate pregătirile după ce mama ei a murit luni seara la Spitalul Elias. Cu sufletul sfâşiat de durere, impresara şi-a adunat ultimele forţe şi a pus la punct toate detaliile înmormântării şi ale parastasului. A reamenajt mormântul din cimitirul Bellu cu marmură neagră şi i-a chemat pe apropiaţii Ionelei Prodan la o masă de pomenire, pe care a dat-o la un restaurant de lux şi pe care a plătit-o din buzunar. Deşi a anunţat că doar apropiaţii şi familia vor lua parte la parastas, la uşa localului s-au strâns mai mulţi oameni, care o ştiau pe solistă doar de la televizor, şi care au cerut insistent să intre.

Despre moartea Ionei Prodan şi pregătirile speciale pe care fiica ei le-a făcut probabil că se va mai vorbi mult timp de acum încolo. Aşa cum impresa nu s-a uitat la bani atunci când a încercat imposibilul pentru a-şi salva mama şi a dus-o la cei mai buni oncologi din ţară şi din străinătate, nici după ce solista a decedat Anamaria nu s-a oprit din cheltuieli. A vrut ca mama ei să părăsească această lume ca o "regină", aşa cum chiar ea o numea. I-a comandat un sicriu scump şi a avut grijă ca mama ei să fie aranjată şi îmbrăcată frumos, căci toată viaţa a fost cochetă. A scos din buzunar 20.000 de euro pentru a amenajata mormântul cu marmură neagră, acolo unde mama ei îşi va dormi somnul de veci alături de primul ei soţ, Traian Tănase, şi i-a organizat o pomană de lux. Dacă la înmormântare au existat incidente minore, mai mulţi oameni înghesuindu-se să prindă un cd cu muzica regretatei soliste, albume pe care Anamaria le-a împărţit în faţa capelei, la parastas impresara a fost la un pas să-şi iasă din fire. 

Ea a precizat clar că la pomana după înmormantarea Ionelei Prodan sunt aşteptate doar persoanele apropiate, dar la uşa restaurantului şi-au făcut apariţia mai mulţi oameni care voiau să intre în local. În aceste condiţii, Anamaria le-a cerut paznicilor special angajaţi să intervină şi să-i oprească pe cei care insistau să participe.

Anamaria Prodan a chemat aproximativ 200 de oameni la parastas, toţi membrii ai familiei şi apropiaţii lor. Meniul a costat în jur de 75 de euro de persoană, iar invitaţii au fost trataţi cu aperitiv, un fel principal- somon la grătar şi prăjituri. La plecare, invitaţii au primit pachete în care fiica regretatei interprete a cerut să se pună cafea, o sticlă de vin, colivă şi dulciuri. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net