Înghiţitorul de lucruri, un nou număr inexplicabil la «Românii au talent»

Ultima actualizare:

    Simpaticul  Stevie a  înghiţit  peştişori vii
Simpaticul Stevie a înghiţit peştişori vii

Stevie Starr, omul care înghite aproape orice, a şocat din nou vineri seara, în prima semifinală live „Românii au talent” (PRO TV). Scoţianul în vârstă de 56 de ani şi-a început numărul înghiţind o lamă foarte ascuţită, apoi o roşie cherry, regurgitând lama şi roşia tăiată perfect pe jumătate.

Apoi un balon, un cui, reuşind să spargă balonul cu ajutorul cuiului în stomac. Cel mai impresionant moment a fost când a înghiţit peştişori vii, pe care i-a scos teferi şi nevătămaţi. Mai mult decât atât, a înghiţit o cutiuţă cu apă, apoi capacul acesteia, după care a scos unul dintre peşti în interiorul cutiei, cu capacul pus.

„Eşti o minune în această lume. Şi eu sunt în stare de şoc, oamenii nici măcar n-au mai respirat”, i-a spus Mihai Petre. Stevie nu a trecut mai departe în finală. Publicul a votat-o pe croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantaze (38 de ani), căreia Mihai Petre îi acordase Gonden Buzz-ul, pe micuţa dansatoare Ema Stoian (10 ani), Golden Buzz-ul Andrei, pe magicianul Magitot şi pe pianistul Rareş Bratu (15 ani). Juriul a putut salva un concurent, iar alegerea unanimă a fost contorsionista Andreea Tucaliuc.

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg