Înghiţitorul de lucruri, un nou număr inexplicabil la «Românii au talent»

Ultima actualizare:

    Simpaticul  Stevie a  înghiţit  peştişori vii
Simpaticul Stevie a înghiţit peştişori vii

Stevie Starr, omul care înghite aproape orice, a şocat din nou vineri seara, în prima semifinală live „Românii au talent” (PRO TV). Scoţianul în vârstă de 56 de ani şi-a început numărul înghiţind o lamă foarte ascuţită, apoi o roşie cherry, regurgitând lama şi roşia tăiată perfect pe jumătate.

Apoi un balon, un cui, reuşind să spargă balonul cu ajutorul cuiului în stomac. Cel mai impresionant moment a fost când a înghiţit peştişori vii, pe care i-a scos teferi şi nevătămaţi. Mai mult decât atât, a înghiţit o cutiuţă cu apă, apoi capacul acesteia, după care a scos unul dintre peşti în interiorul cutiei, cu capacul pus.

„Eşti o minune în această lume. Şi eu sunt în stare de şoc, oamenii nici măcar n-au mai respirat”, i-a spus Mihai Petre. Stevie nu a trecut mai departe în finală. Publicul a votat-o pe croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantaze (38 de ani), căreia Mihai Petre îi acordase Gonden Buzz-ul, pe micuţa dansatoare Ema Stoian (10 ani), Golden Buzz-ul Andrei, pe magicianul Magitot şi pe pianistul Rareş Bratu (15 ani). Juriul a putut salva un concurent, iar alegerea unanimă a fost contorsionista Andreea Tucaliuc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net