Insula iubirii: Cristi s-a sărutat cu ispita Andreea

Insula Iubirii: Cristi a petrecut clipe fierbinţi cu ispita lui
Insula Iubirii: Cristi a petrecut clipe fierbinţi cu ispita lui

După ce a fost înşelat de iubita sa, Deea, cu ispita Tomiţă, Cristi a decis să profite de timpul petrecut la "Insula Iubirii" şi să se bucure de compania ispitei Andreea. Cei doi au căzut pradă tentaţiei şi au petrecut împreună clipe fierbinţi, lucru care i-a fost însă indiferent fostei partenere.

După ce Deea a cedat prima ispitei sale de la "Insula Iubirii", Cristi a trecut şi el la fapte cu Andreea. Un bărbat liber acum că s-a despărţit de iubita infidelă, el a fost cuminte o săptămână, dar a decis că nu mai are sens să stea pe bară şi s-a sărutat cu Andreea.

"Simt așa un sentiment de bine. Profit. Incerc să profit de timpul rămas. Încep să se lege niște chestii între noi. E normal să fiu cel mai relaxat. E ca și cum nu aș avea pe nimeni aici pe insulă”, a spus Cristi, la "Insula iubirii”.

Insula Iubirii: relaţia dintre Deea şi Cristi s-a destrămat rapid după începutul emisiunii
Insula Iubirii: relaţia dintre Deea şi Cristi s-a destrămat rapid după începutul emisiunii

„E normal să îți dorești anumite chestii mai ales după ce stai o săptămână singur și în jurul tău sunt femei frumoase, e normal să-ți dorești ceva, ceva anume. Până acum m-am controlat bine. Nu știu dacă voi putea să mă mai controlez, dar până acum a fost ok”, a mai adăugat Cristi, decis să se bucure cât mai mult de ispitele din jurul lui.

Imaginile cu fostul iubit şi ispita au ajuns şi la Deea, dar sărutul pătimaş dintre cei doi nu a avut nici un efect asupra concurentei de la "Insula Iubirii", aşa cum i-a spus chiar ea prezentatorului Radu Vâlcan. 

"Îți spun sincer că nu am simțit nimic! Mi-am confirmat că iubirea mea pentru el nu mai există. Probabil a fost dezamăgit de mine și a simțit nevoia să își transfere emoțiile pe altă persoană”, explică Deea gesturile lui.

Insula Iubirii: Deea a făcut sex de două ori cu Tomiţă

Deea a fost prima concurentă de la "Insula iubirii" care a cedat tentaţiei. Ea a făcut sex cu ispita Tomiţă, de două ori chiar, o dată în pat şi apoi în baie. Scenele din dormitor l-au dezamăgit pe Cristi, care s-a despărţit de Deea. 


    Insula Iubirii: relaţia dintre Deea şi Cristi s-a destrămat rapid după începutul emisiuniiFoto: Antena 1
Insula Iubirii: relaţia dintre Deea şi Cristi s-a destrămat rapid după începutul emisiuniiFoto: Antena 1

“Mă dezamăgeşte foarte mult faptul că m-a minţit, că şi-a bătut joc de mine şi că a fost o falsă în toţi aceşti ani. Mi-e ruşine de băieţi… de băieţii din emisiune. De voi… de mine… Că am avut o persoană atât de uşoară lângă mine şi nu mi-am data seama. Am fost un naiv, probabil”, a spus el. 

Şi Deea a fost la fel de categorică când a fost întrebată despre o posibilă împăcare cu Cristi: "M-a pierdut înainte să venim la această emisiune", a spus Deea, la "Insula Iubirii". 

În ceea ce privește o posibilă relație de lungă durată cu ispita Tomiță, Deea spune: „În momentul de față cred că e prea devreme să spun lucrurile astea. Aștept să treacă timpul. Vreau să profităm de zilele astea să ne simțim bine și apoi vom vedea ce se va întâmpla. Lucrurile între mine și Tomiță vor evolua exact așa cum va vrea el”, a adăugat concurenta de la "Insula Iubirii". 

Insula iubirii: Un alt cuplu e pe punctul de a se destrăma

Insula Iubirii: Andreea şi Bogdan îşi testează fidelitatea
Insula Iubirii: Andreea şi Bogdan îşi testează fidelitatea

Un alt cuplu de la "Insula iubirii" e pe punctul de a se destrăma din cauza infidelităţii. După ce a văzut discuţiile dintre Andreea şi ispita Matei, Bogdan a recunoscut că vrea să pună punct relaţiei lor. "Iubirea ei nu mai valoreaza nimic pentru mine acum", a spus el supărat.

Chiar dacă între cei doi nu a existat nimic concret, îmbrățișări, săruturi sau alte gesturi intime, Bogdan pare de neînduplecat în ceea ce privește decizia lui. "Din momentul respectiv nu mai am iubire față de ea. Îmi asum ce zic, relația dintre noi doi s-a terminat”, a completat concurentul.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
alexandra dinub jpg
foto1 jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png