INTERVIU Anca Serea, dezvăluiri din familia cu 6 copii: «Nu am exclus cea de-a 7-a sarcină». Ce spune despre datorii și căsnicia cu Adi Sînă

Ultima actualizare:

    Anca Serea a vorbit despre planurile de sărbători și despre familia sa numeroasă
Anca Serea a vorbit despre planurile de sărbători și despre familia sa numeroasă

Anca Serea (39 ani) este o mămică împlinită. Pe toate planurile! A avut un 2020 prosper și asta e de bine pentru familia ei numeroasă cu 6 copii. Vedeta s-a reîntors la pupitrul știrilor sportive de la Prima TV și are multe proiecte profesionale care îi aduc satisfacție. Anca Serea a povestit pentru Click! cum se pregătește de Crăciun, ce investiții a făcut dar și că nu exclude posibilitatea ca în 2021 să rămână din nou însărcinată.

Click!: Anca, cum e la voi Crăciunul anul acesta?

Deocamdată nu știm! Ne-am făcut niște planuri, urma să plecăm  la munte, în Austria. Noi, de obicei, sărbătorile le petrecem imediat după Crăciun. Plecăm în Austria, la Viena, stăm vreo 5-6 zile acolo și după aceea mergem la schi. Dar anul acesta suntem încă  în expectativă pentru că nu știm ce și cum va fi încă, se schimbă  condițiile de călătorie de la zi la zi și  o să vedem. Noi am vrea să plecăm dar nu știm cum va fi, să nu trebuiască să stăm  la întoarcere în carantină, 2 săptămâni.

Click!: Care este mâncarea voastră preferată de Crăciun?

Mâncarea tradițională românească. Sarmalele, piftia de curcan, salata de boeuf, cozonacul, cam ce mănâncă oamenii.

Click!: Ai timp să gătești și tu?

Întotdeauna gătesc de Paște și de Crăciun. Mă ajută și mama, dar eu întotdeauna gătesc de ani de zile.

Click!: Se mai bagă și Adi să te ajute?

La gătit nu, niciodată.

Click!: Ați pregătit deja cadourile pentru copii de Moș Crăciun? Aveți cereri speciale?

De Moș Nicolae, Anca Serea a postat o fotografie adorabilă cu cei șase copii
De Moș Nicolae, Anca Serea a postat o fotografie adorabilă cu cei șase copii

Copiii și-au scris listele, iar eu nu îmi doresc decât multă sănătate și să fim liniștiți. O parte dintre cadouri le-am aranjat, le-am organizat, pe unele le-am comandat online iar altele urmează să vină, să le cumpăr, noi suntem mulți. De obicei suntem bine organizați și la capitolul asta, nu ne lăsăm pe ultima sută de metri.

Click!: De Revelion, presupun că Adi ar fi trebuit să cânte și tu să îl însoțești. Și-a anulat multe evenimente?

De Revelion Adi o să aibă un concert, mai precis pe 2 ianuarie în Turcia. Merge la concert, e un eveniment privat, nu îl însoțesc. Dacă plecăm în Austria s-ar putea să zboare de acolo către Turcia, dar nu știm încă ce și cum. Nici nu ne-am luat bilete de avion, am zis că vom merge cu mașina, ca să fim siguri.

Click!: Cum a fost anul 2020 pentru tine per total?

A fost un an bun, apreciez toate lucrurile care mi s-au întâmplat. Din punct de vedere financiar a fost un an super bun, profesional a fost un an la fel de bun.

Click!: S-au scris niște chestii cum că ați avea niște datorii…

Nu vreau să comentez! Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care îl amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez, sau dacă el își dorește să se mute, o să îl lăsăm să se mute aici, să vedem.

Click!: Ce așteptări ai tu de la anul 2021?

Anul 2020, deși a fost plin de neprevăzut și de lucruri la care nu ne așteptăm și pe care unii dintre noi l-am gestionat mai greu, pentru noi a fost un an bun, în primul rând datorită faptului că Adi nu a mai fost atât de des plecat și ne-am mai sudat ca și familie și ca și cuplu, a mai petrecut și el timp cu copiii, ne-am repoziționat, să zicem, niște scopuri în viață, așteptăm... Am învățat să nu mai îmi fac planuri pe termen lung, sincer, pentru că nu știi ce trăim de la o zi la alta, dar îmi doresc în primul rând să fim sănătoși, să fie toată lumea liniștită, mai calmă, mai bună, de ce nu. De ordin material nu îmi  doresc nimic, Slavă Domnului, chiar a fost un an bun, nu pot să mă plâng. Am avut multe contracte, lucrez într-una, ne-am mișcat, a mers foarte bine în perioada asta tot ce înseamnă online. Nu îmi doresc decât să fim sănătoși, nimic special.

Click!: Ai postat ceva pe rețelele sociale și se specula, de fapt se întrebau iar toți dacă aștepți al șaptelea copil...

Nu, păi nici nu am condiția medicală să mai fac un copil acum dar dacă o să fie, așteptăm cu mare drag, dar de anul viitor. Momentan nu sunt însărcinată...

Click!: Deci nu excludeți al 7-lea copil...

Da, clar! Dar nu am zis niciodată că exclud asta, doar că am avut niște probleme medicale destul de grave și nu mai am voie acum.

Click!: Cum stai acum cu sănătatea?

Sunt bine acum, mi s-a reglat și hemoglobina și feritina, sunt ok, nu mai am nicio problemă, doar că merg așa, la 2-3 luni, să îmi fac analizele de rutină, sunt ok! Nici nu m-am mai cântărit. Ajunsesem să fiu prea slabă când mi-a fost rău, aveam 50 de kilograme. Nu țin nicio dietă pentru că nu e cazul.

Click!: Adi a avut problema cu coronavirusul. Ți-a fost teamă, te-ai simțit expusă?

Eu mi-am făcut testul destul de des, la fel și copiii. Nu pot să zic că nu mi-a fost teamă și că nu m-am gândit. Până să aflăm că are Covid am stat vreo 4 zile împreună. Acum m-am obișnuit, nu mi se mai pare ceva anormal să aud că cineva are Coronavirus. Au avut și mulți vecini de la noi, dar toată lumea o formă ușoară. Mă testez destul de des, cel puțin o dată pe săptămână pentru că uite, acum am avut ID-urile noi la Prima TV...Când intri in contact cu foarte multă lume, e necesar. Mama mea are o stare de sănătate precară și evit să mai merg la ea atât de des și să ne întâlnim cu ea, dar mă testez.

Click!: Ai revenit la Prima TV! Cum e?

Este foarte, foarte ok! Eu aveam un contract cu ProTV-ul până vara viitoare dar am avut de ales și am ales cu sufletul și nu îmi pare rău! Mie îmi plac provocările.Totul e nou, au făcut un studio virtual nou, e altceva, e foarte frumos, pentru mine e o altfel de expunere.

Click!: Mai plecați undeva împreună doar tu și Adi, mai aveți timp pentru voi?

Eu nu mai vreau să mai plec pe nicăieri deocamdată pentru că mi-am dat seama că bucuriile și tot ce îmi aduce mie plăcere este în universul ăsta de acasă. Chiar acum noi trebuia să fim în Dubai. Adi mi-a făcut o surpriză și a luat niște bilete și eu nu am mai vrut să mergem. Au plecat nașii noștri și cu o gașcă mai mare și nu am simțit că vreau să merg. Nu mi-a fost teamă dar de când am avut probleme de sănătate în august am zis că nu mai fac lucruri fără să le mai simt și nu cred că era momentul potrivit să ne luăm o vacanță acuma. Probabil că vom merge la Istanbul două zile pentru că insistă Adi să mai ieșim și noi doi undeva, dar mi se pare așa, puțin aiurea, când toată lumea se confruntă cu atâtea probleme, eu să postez poze din vacanță cu ce bine și fericită sunt. Și in Dubai trebuia să plecăm fără copii, dar nu am vrut eu, am atâta treabă, lucrez toată ziua, am timp și de vacanță, la bătrânețe...

Citește și: 

FOTO EXCLUSIV Anca Serea, cu şase copii la restaurant. Cum arată în viaţa de zi cu zi mămica-eroină

Anca Serea a povestit cum a decurs operația de cezariană: «Am aflat o veste șocantă. M-am speriat puțin»

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png