INTERVIU Andreea Marin a dezvăluit proiectul secret pentru care a filmat în Italia. "Zâna" a pozat senzual, în cadă

Ultima actualizare:

    Andreea Marinfoto: Instagram
Andreea Marinfoto: Instagram

La 46 de ani, Andreea Marin și-a găsit echilibrul în toate! Este fericită și liniștită și are viața pe care și-a dorit-o. Vedeta a povestit, într-un interviu pentru Click!, cum o găsește această toamnă, plină de proiecte inedite. Pe cel mai nou l-a dezvăluit azi, 20 octombrie.

  • Click! Andreea, sfârșitul verii ți-a adus experiențe extrem de frumoase în vacanța din Italia! Cum să dai nas în nas, cum se zice, cu celebra J.Lo? Cum ai primit această experiență?

Andreea Marin: Eu am fost ani la rând corespondent al televiziunii naționale la premiile Oscar, am făcut o puzderie de interviuri și acolo, și în alte colțuri de lume, cu vedete autentice, nu pot să spun că sunt mirată când mă aflu în fața unei persoane publice de calibru. Și ei sunt oameni, de multe ori se comportă mult mai firesc decât ne-am putea închipui, iar J. Lo este chiar un om de o naturalețe de invidiat, frumoasă și caldă, o admir pentru echilibrul său și pentru talentul ei, pentru reușita de a-și trăi viața cu picioarele pe pământ, în ciuda tentațiilor ce cu siguranță nu o ocolesc. Bravo ei! E un model ca femeie.

  • Tot Italia ți-a adus trăiri noi. Cum ai trăit experiența pe 2 roți? Ai condus o Vespa? A fost simplu sau cu emoții?

A fost o altă călătorie, după vacanța în Capri m-am întors acasă și am plecat apoi cu echipa mea de la Creative Hub Voice&Visibility, noul meu loc de muncă destinat creativității, spre Vicenza și Veneția, unde am filmat pentru noul nostru proiect ce va avea lansarea la Hub, pe 20 octombrie. Atunci veți vedea finalitatea și vom lansa filmul, inovația inedită, unică în România, care aduce împreună arta și tehnologia. Abia aștept! Am recreat în Italia, pentru filmul realizat acolo, câteva scene iconice, Vespa e un simbol pentru această țară și nu-l puteam ocoli, așa că am învățat să o conduc acolo, în ziua dedicată acelei filmări. Ne-am și distrat, am făcut și o treabă frumoasă.

  • Ai scris despre un pandantiv magic. Ai filmat o reclamă în Italia pentru un brand de bijuterii. Dar un talisman norocos, al tău, pe care îl ai de la mama ta și îl porți pretutindeni cu tine, există?

Din păcate, mi-a fost furat, deși nu era valoros pecuniar, dar pentru mine avea, firește, o mare valoare sufletească. Însă mama e în inima mea, o port cu mine mereu. Despre pandantivul magic, însă, vă voi povesti la timpul potrivit, și tot ceva legat de mamă și fiică va fi la mijloc, dar de data aceasta e o surpriză a mea, ca mamă, pentru fiica mea. Nu spun mai mult, pentru că nu vreau să afle înainte să primească darul meu.

  • Ești superstițioasă, de fel?

Nu.

  • Cât de mult s-a închegat relația cu omul tău? Pare că ești în cea mai bună formă a ta și emani o strălucire aparte!

Iubirea ne leagă și trăim frumos împreună. Mulțumesc, eman ceea ce simt zi de zi...

  • Cât de fericită este Andreea Marin acum? Ți-ai găsit echilibrul?

Sper, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru timpul prezent!

  • Ai o grădină superbă din care tu și iubitul tău vă luați roadele și le pregătiți cu grijă apoi. Care e cel mai bun fel de mâncare pe care l-ai pregătit cu ingrediente din propria grădină?

Grădina e foarte darnică, dacă ai grijă de ea. Roșii, ardei, morcovi, mandarine, lămâi, cireșe, vișine, mere, caise, la anul și via cred că va rodi, fructe de pădure, verdețuri, mentă, cimbru, busuioc și alte mirodenii, o mulțime de bunătăți crescute natural, fără chimicale, ne ajută să gătim gustos și sănătos în bucătăria noastră. Unele abia se coc, altele se lasă așteptate, pentru noi e o bucurie să culegem propriile roade.

  • Cum v-ați pregătit pentru iarnă? Faceți provizii? Pune Andreea Marin murături?

Am de gând să încerc rețeta tatei de murături, e unică, spun sincer, sper să îmi iasă. Verdețurile pot fi mărunțite și puse la congelator, fructele pot fi deshidratate, îmi plac merele parfumate puse astfel în cămară, citricele pot fi stoarse și se face sos cu ulei de măsline și mirodenii, avem gem de caise fără zahăr pentru iarnă, ne descurcăm.

  • De ce anume îți aduce aminte toamna, dacă privești în urmă, la copilăria ta?

De școală, abia o așteptam, pentru întâlnirea cu prietenii! Și de mustul cel gustos de la bunicul meu. De dulceața bunicii. Ce parfum are toamna copilăriei!

  • Care e cea mai dragă amintire pe care o ai cu mama ta?

Frumusețea ei, pe dinafară și pe dinăuntru, era un înger de om. Mi-au rămas poeziile ei, era talentată la scris și foarte romantică, sensibilă, cu un suflet mare. Tot ce fac în viață e cu mama în gând. E inspirația mea.

  • Cu ce noutăți vine Andreea Marin în noul sezon?

Creative Hub Voice&Visibility e locul unde punem la cale multe lucruri frumoase, creăm campanii, gândim evenimente inedite, filmăm, fotografiem, e un loc care te inspiră. Să scăpăm de aceste timpuri dificile de pandemie și vom înflori, visez o primăvară înfloritoare!

  • În acest moment al existenței tale, cum îți place să te descrii?

Echilibrată, cu sufletul împăcat, cu iubire matură. Prețuiesc viața!


    Andreea a realizat și o ședință foto fără haine, în cadă, pentru promovarea bijuteriilorfoto: Instagram
Andreea a realizat și o ședință foto fără haine, în cadă, pentru promovarea bijuteriilorfoto: Instagram

Andreea Marin, imaginea unor bijuterii "vorbitoare"

Bijuteriile pentru care Andreea Marin a filmat în Italia sunt mai mult decât simple accesorii. Realizate după conceptul de "cadou viu", acestea sunt la propriu piese care "vorbesc", iar asocierea brandului respectiv cu Andreea Marin a fost anunțată oficial azi, 20 octombrie. Datorită unei tehnologii speciale, bijuteria respectivă poartă cu sine un mesaj, adică un material video, fotografii, vocea ta sau chiar un document important. "Astfel, persoana care primește acest cadou nu doar că va purta bijuteria ca atare, dar va avea mereu la dispoziție, prin intermediul unei aplicații, mesajul pe care i l-ai transmis odată cu darul unic. Cu o simplă atingere, îți va asculta vocea sau îți va vedea chipul, bucurându-se mereu de acest cadou care prinde viață și încapsulează, ca odinioară vechile bijuterii victoriene, o parte din cel care l-a transmis", explică Andreea Marin pe pagina de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net