INTERVIU Carmen Trandafir a împlinit 45 de ani. Ce adolescentă frumoasă s-a făcut fiica ei și a lui Emil Grădinescu!

Ultima actualizare:

    Carmen Trandafir a debutat în muzică la 16 ani, când a câștigat premiul pentru Interpretare la Festivalul Mamaia 1991
Carmen Trandafir a debutat în muzică la 16 ani, când a câștigat premiul pentru Interpretare la Festivalul Mamaia 1991

Carmen Trandafir, solista cu voce suavă din muzica ușoară românească, a împlinit vârsta de 45 de ani pe 4 februarie. Carmen Trandafir nu își dorește cadouri materiale, pentru că are o familie de nota zece, iar acesta e cel mai important dar pentru ea. Carmen Trandafir a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cum își petrece aniversarea și cum se menține tânără.

Cine nu a fredonat măcar o dată „Micul meu Univers” sau „Vreau iubirea ta”, șlagărele lui Carmen Trandafir, care ne-au încâtat copilăria și care au succes și acum. Mereu discretă cu viața personală, Carmen Trandafir a pus accent pe muzică, însă astăzi, de ziua ei de naștere, când împlinește vârsta de 45 de ani, celebra artistă a acceptat să vorbească despre ea, despre bucuriile care o împlinesc, despre familia ei frumoasă și, bineînțeles, despre noul membru al familiei.

Carmen Trandafir și Emil Grădinescu sunt fericiți și au o fiică superbă
Carmen Trandafir și Emil Grădinescu sunt fericiți și au o fiică superbă

Click! La mulți ani, Carmen! Cum a început această zi specială pentru tine?

Carmen Trandafir: A început frumos, cu multe felicitări. Soțul meu mi-a adus un buchet de flori, iar fiica mea, deși era bosumflată din cauza unui test pe care îl avea la școală, dintr-o dată s-a luminat. M-a îmbrățișat și m-am topit.

Cum te simți la vârsta de 45 de ani? Organizezi o petrecere cu această ocazie?

Mă simt ca un copil, mă simt minunat. Am familia lângă mine. Am primit cadoul suprem și viața mea s-a împlint în urmă cu 12 ani, când am aflat că sunt însărcinată, și asta s-a întâmplat tot de ziua mea. Aveam pe atunci 33 de ani. Nu voi uita niciodată acel minunat moment. Voi petrece alături de cei importanți din viața mea, în weekend.

45 de ani de viață, 17 ani de relație și 9 de căsnicie cu celebrul comentator sportiv Emil Grădinescu (60 de ani). Cum reușiți să aveți o căsnicie longevivă și să vă țineți departe de scandaluri?

Nu pot să cred că au trecut atâția ani! Avem o relație închegată și supermișto, dar cu de toate: cu copil, cu cățel, cu teme, griji și ne mai contrăm pe temele astea. A, să nu uit, și pe tema mâncărurilor sănătoase. Ce-i drept, nu lipsește „te iubesc-ul” de zi cu zi, respectul și iubirea faptică. Soțul meu nu este un om care să declare, ci mai mult să arate.

Carmen Trandafir își menține silueta cu salate și multă mișcare

Vă mai doriți copii?

Nu. Sunt o mamă foarte panicoasă și nu aș putea să o mai iau de la capăt cu un bebeluș care se îneacă cu lăptic sau care se îmbolnăvește. Am reușit, spre exemplu, să îi transmit Anei frica de avion. Bine, asta nu înseamnă că nu se urcă deloc în avion. Zburăm împreună, însă e mai problematic când suntem în aer, tulburențe etc. Însă, referitor la copii, avem un mebru nou în familie. O cățelușă rasa Cavalier King Charles Spaniel. Ana și-a dorit-o foarte mult.

Fetița lui Carmen Trandafir, Ana, o adoră pe cățelușa lor din rasa Cavalier King Charles Spaniel
Fetița lui Carmen Trandafir, Ana, o adoră pe cățelușa lor din rasa Cavalier King Charles Spaniel

Cum ții timpul în loc? Ce trucuri ai ca să arăți așa de bine?

Folosesc o cremă românească, mă demachiez, am grijă de tenul meu, fac multe plimbări alături de familia mea, mănânc salate, nu foarte multă pâine și dulciuri uneori. Dar am și o genă bună!

Citește și:

FOTO Recunoşti gheişa? Indiciu: este o cunoscută cântăreaţă de la noi!

Uite ce bine arată Carmen Trandafir

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net