INTERVIU Cel mai popular concurent de la "Românii au talent", din 2019, revine pe scenă. Secretele lui MAGITOT


  MAGITOT, pe scena "Românii au talent"
MAGITOT, pe scena "Românii au talent"

Simpaticul MAGITOT, magicianul plin de umor îndrăgit de copii, va urca în această seară pe scena de la "Românii au talent" (PRO TV). Magicianul Magitot este câştigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro, în finala „Românii au talent“, din 2019. L-am supus unui tir de întrebări, iar ceea ce a ieșit, puteți citi în interviul următor.

 • Click!: Cine se ascunde în spatele pseudonimului Magitot?

Magitot: În spatele lui MAGITOT se ascunde Ioan Marius Drăguș, născut și crescut în București, pe Calea Rahovei. Am bătut mingea pe maidan, am crescut cu cheia la gât. Mergeam pe stadioanele Ghencea și Progresul. Toate vacanțele le-am petrecut în județul Ialomița și la 17 ani am vrut să mă fac actor. Am absolvit UNATC-ul în 2008. Îmi place să mă plimb cu motocicleta. În 2018 am fost până în Olanda să văd un concert al celor de la Gun's and Roses. Mai merg la pescuit, mai ies cu prietenii, nimic notabil. Mi-ar plăcea să cresc animale. Acum am vreo 40 de plante și 17 zebre australiene.

 • Cine te-a botezat așa și de ce?

Predau teatru și magie (cursuri opționale) în cadrul Complexului Educațional Lauder Reut din 2010. Micky mi-a spus MAGITOT când era în clasa a 4-a. A spus că tot ce fac eu este magie. Așa mi-a rămas numele. Tocmai a făcut 18 ani. Cum zboară timpul…

 • Cum ți-ai defini în câteva cuvinte activitatea? Ce faci mai exact?

Ce fac eu este mai mult comedie. Îmi place să bucur oamenii, să îi fac să uite de problemele cotidiene. Încerc să evit previzibilul, îmi plac foarte mult jocurile de cuvinte. Am un mod diferit de a combina magia cu comedia.

 • Cine te-ai sfătuit să vii la "Românii au talent"?

Iau singur deciziile… nu prea îmi place să mă sfătuiesc. Dacă dau greș cu ceva… măcar să știu că a fost vina mea. Voiam să particip de câțiva ani, dar mi-a fost frică. Sunt mai timid din fire, chiar dacă la TV nu se vede. Să nu-l comparăm pe MAGITOT cu Marius Drăguș. Sunt două lucruri diferite. Prima oară am fost în 2019. A fost o experiență absolut minunată. A doua oară, i-am sunat, i-am întrebat, au spus că mă așteaptă cu brațele deschise.

 • De cine ești mai apropiat dintre cei patru jurați și prezentatori?

Îmi plac foarte mult toți 4. Fiecare este foarte bun pe felia lui și abia aștept să vedeți ce mi-a spus fiecare, dar, de Andi mă simt cel mai apropiat.

 • Când ai descoperit că ești pasionat de ceea ce faci? Câți ani aveai?

La 19 ani am descoperit că pot face asta. În facultate l-am cunoscut pe maestrul Matei Retas, cel care mi-a devenit mentor. De la dumnealui am învățat baza acestui domeniu. După ce nu a mai fost dumnealui, a trebuit să mă descurc singur. Nu ajuta doar să învăț numere de magie. Pe lângă asta citesc, merg la teatru, văd spectacole de comedie, stand-up, filme, spectacole de circ, îmi place să studiez oamenii. Cam tot ce mă înconjoară, mă inspiră. Vreo 3 ani am avut și o trupă de improvizație.

 • Nu prea ai trac în față camerelor. Care e secretul?

Dacă m-ar ajuta tracul, sigur aș avea, dar altfel nu văd rostul. La început aveam și să știi că am și acum, dar am învățat să îl controlez. Emoții am mereu, sunt emoții constructive și mă ajută foarte mult. Îmi place foarte mult ce fac și cred că d-asta nu am trac. Contează foarte mult și faptul că am 300 de spectacole pe an.

 • Ce ar trebui să se știe despre MAGITOT?

Ar trebui să se știe că se scrie MAGITOT, cu litere mari.

 • Te-am văzut ca prezentator și la "La Măruță". Ți-ai fi dorit să ai o emisiune tv?

Am fost invitatul special al lui Cătălin Măruță și a trebuit să stau în platou două ore. A fost WOW. M-am simțit ca peștele în apă, ca micul în muștar, ca gogoșarul în oțet, ca pasta de dinți pe periuță, ca mingea la picioarele lui Hagi, ca racheta de tenis în mâna Simonei Halep. Îmi doresc să am o emisiune TV și stiu sigur că o să am la un moment dat. Așa simt.

 • Ce ai face cu banii dacă ai câștigă marele premiu la Românii au talent?

Oho... să ajung acolo și vedem. Subiectul ăsta nu prea mă interesează. Toată lumea este interesată de câți bani câștigă fiecare, de capra vecinului, de câți bani are x, de ce face cu banii y. Nu știu ce voi face cu ei. Să câștig eu premiul și vedem pe urmă.

 • Cât de tare te-a afectat pandemia?

Este un subiect pe care nu vreau să îl discut. Nici nu mai contează. M-am descurcat. Au fost spectacole online, cursuri online, dar altfel a fost oribil. Pentru toată lumea a fost greu. Nu îmi place să vorbesc despre lucruri care nu pot fi rezolvate, mai mult îmi fac rău. Îmi place să cred că o să fie bine, ca ne vom întoarce la cum era înainte.

 • Te-ai gândit că ți-ai putea schimba meseria din cauza acestei pandemi?

Nicio clipă. Absolut nicio clipă. Pentru un spectacol ai nevoie de doi oameni. Unul face spectacolul, celălalt se uită. Sigur voi găsi mereu pe cineva care să se uite la ce fac. PAM-PAM!

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor jpg
cub botez reghecampf caciuc png
image
image
image
image
image
image
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg