INTERVIU Dan Manoliu: "În piață sunt confundat cu Cătălin Crișan". Producătorul TVR dă din casă

Ultima actualizare:
Sabrina ia pauză de masă doar cu acordul clientului
Sabrina ia pauză de masă doar cu acordul clientului

Zilele trecute am asitat la repetiția matinalului "Cu capul în zori", care va debuta pe micile ecrane luni, 19 octombrie, la TVR1. L-am zărit pe platourile de filmare și pe Dan Manoliu (51 de ani), care e regizor artistic al matinalului, și care seamănă foarte bine cu solistul Cătălin Crișan datorită părului alb. Dan Manoliu ne-a vorbit într-un scurt interviu despre proiectele sale, dar și despre fiica lui, Sabrina.

 • Click!: Aveți tot felul de proiecte, printre care "Eurovision", "Cerbul de aur", iar acum noul matinal, "Cu capul în zori".

Dan Manoliu:  Matinal am tot făct din '90 până în zilele noastre, vreo 3 sau 4 de-a lungul anilor. Trebuie să schimbi, să încerci mereu ceva nou. O să stau la matinal primele săpătamani, până se așează cadrele, lucrurile, apoi îmi văd de ale mele, adică sunt directorul artistic al televiziunii, de vreo 3 ani. După care încep filmările cu Mircea Dinescu. Am ajuns deja la sezonul 13 cu "Politică și delicatețuri". Care e emisiunea mea de suflet, Din 2012, până în zilele noastre. Au fost peste 100 și ceva de invitați. Și cei mai tari dintre cei mai tari și iată că reluarea reluărilor face rating.


  Dan Manoliu, la serviciu, în TVRfoto: Gheorghe Chelu
Dan Manoliu, la serviciu, în TVRfoto: Gheorghe Chelu
 • Aveți mulți tineri aici, la noul matinal.

Da, sunt o gașcă tânără și frumoasă și îmi doresc să cred că sunt un vampir energetic care fură energia de la ei în fiecare dimineață.

Cu Gheorghe Visu semăn dintotdeauna, și el are același prognatism (n.r. anomalie dento-maxilara). Însă în piață, la Obor, unde mai merg să cumpăr câte ceva, sunt confundat în general cu Cătălin Crișan. Unii sunt surprinși și îmi zic "dumneavoastră sunteți...", iar eu la zic "nu sunt". Iar ei insistă și le spun că nu.

Dan Manoliu, la serviciu, în TVR
Dan Manoliu, la serviciu, în TVR
 • Ce face fiica dumneavostra, Sabrina?

A renunțat la televiziune, a fost o dezamăgire pentru ea televiziunea. Cred că a sperat mult mai mult. A terminat Actoria, dar să nu uităm că a terminat și Liceul Toniza. Era foarte talentată, voia să facă la un moment dat grafică de șevalet și să dea la Institutul de Arte Plastice. S-a întors la vechea ei pasiune și face în momentul de față tatuaje. Este o pasiune care a atras-o ca un magnet. Firma la care lucrează are și un atelier de tatuaje în Germania, la Munchen, și se duc pe rand să facă tatuaje.

 • Și a renunțat de tot la televiziune?

Culmea, da, deși a mai avut niste propuneri, a renunțat. A zis mai bine, fară.

 • Aveți vreun tatuaj?

Nu, nu mi-am făcut. Nu am niciun tatuaj și dacă mi-aș face unul, la Sabrina l-aș face.

 • Și v-ați face?

Nu m-am gândit. Culmea e că ea are un tatuaj mic. Ea care face tatuaje superbe are un mic tatuaj.

Citește și:

Cândva vedete tv, acum experte în tatuaje! Dj Wanda şi Sabrina Manoliu creează opere de artă pe piele

Augusta Lazarov, responsabilă de noul matinal de la TVR. Cine va apărea pe post și cum arată echipa

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https  www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg