INTERVIU Dana Mladin de la “Şcoala Vedetelor”: «Am pierdut vacanţe. Am câştigat anticorpi»

18 februarie 2021
image
Dana Mladin, în vacanţă în Tibet

Pe Dana Mladin (48 de ani) o ştim de la “Şcoala Vedetelor”, unde a prezentat emisiunea, apoi a devenit producător. Iată că acum am regăsit-o în spatele proiectului “Şef sub acoperire” de la Pro TV. Am stat de vorba cu Dana despre emisiuni, pasiunile ei şi amintiri din copilăria ei comunistă.

Click!: Eşti producătorul emisiunii “Şef sub acoperire” de la Pro Tv şi am vrea să ne spui de ce ai acceptat această provocare? Dana Mladin. A fost o schimbare majoră pentru mine, obişnuită de atâţia ani cu emisiuni de platou. Recunosc că am intrat cu emoţii în proiect. Dar mi-am zis: „hai, că doar nu o să operezi pe creier!”. Şi m-am băgat.  La ce să ne aşteptăm de la noul sezon “Şef sub acoperire”?  E un sezon extrem de interesant. Mai ales că toate episoadele au fost filmate în pandemie. Cu excepţia a două zile – filmate fix înainte de intrarea în starea de urgenţă. Deci a fost provocator şi pentru noi. Şi plin de neprevăzut. Ştii cum e să răsufli uşurat după fiecare filmare, spunând: „Hai că am scăpat şi de data asta, n-a luat nimeni Covid”?... Toată lumea te ştie de la “Şcoala vedetelor”, însă tu eşti de mică în faţa camerelor de luat vederi. Da. Aveam 3 ani când m-a dus mama la prima emisiune pentru copii de la TVR şi, după ore bune de stat în platou, m-au dat afară, că nu mai aveam răbdare, haha. Asta e ceea ce mi-a povestit mama, că eu nu mai ştiu. Ştiu doar că aveam părul pus pe bigudiuri la coaforul din cartier. 

Ce ai pierdut şi ai câştigat din cauza pandemiei? Am pierdut întâlnirile cu prietenii. Am câştigat în comunicarea la distanţă. Am pierdut bani, cumpărându-mi sute de măşti de la chinezi. Am câştigat timp pentru mişcare. Pe care l-am pierdut... Am pierdut vacanţe. Am câştigat anticorpi! 

image
În ‘79 îi recita poezii lui Ceauşescu

Îţi plac vacanţele. Câte ai pierdut anul trecut din cauza pandemiei? (Aici plâng cu lacrimi de crocodil...) Am pierdut 4 vacanţe în 2020. Asia de ziua mea, un Bruges, o Londra şi Cinque Terre. Dar nu mă las până nu le recuperez... De cele mai multe ori merg singură. De când am realizat că nu mă mai potrivesc la perioade şi gen de vacanţă cu prietenii mei şi de când sunt singură.  

image
În ‘95 devenea cunoscută la „Şcoala Vedetelor”

image
În 2020, devine producător la ”Șef sub acoperire”

Ne poţi povesti ce ţi s-a întâmplat într-o astfel de călătorie? Să vă zic cum am dat nas în nas cu Tom Hanks??? Sau, la fel de tare, cum m-a bătut Richard Gere pe umăr??? Ne-ar trebui ceva spaţiu. Şi alte aventuri din Tibet, Groenlanda, Europa, Dubai... Ce alte pasiuni ai? Cumperi ceva de prin oraşele vizitate? Sunt cea mai mare cumpărătoare de suveniruri ever. Plec cu valiza de mână şi vin cu două valize mari, pline de cadouri! Până acum am strâns zeci de globuleţe cu zăpadă, de pe unde am fost, deşi nu îmi propusesem să colecţionez aşa ceva. Şi, ce fac în fiecare călătorie, fără excepţie, este să trimit vederi. Familiei, prietenilor şi... mie. De la mine pentru mine J.  

fuego iubita2 png
razvan si irina fodor
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
roxana nemes png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Irinel Columbeanu Monica Gabor si fiica lor Irina
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif