INTERVIU EXCLUSIV Georgiana Lupu rupe tăcerea. Va câștiga SURVIVOR cel care a trădat-o? "S-au făcut și se fac strategii"


  Georgiana Lupu, dezvăluiri după ce a părăsit Survivor Româniafoto: Kanal D
Georgiana Lupu, dezvăluiri după ce a părăsit Survivor Româniafoto: Kanal D

Georgiana Lupu a fost eliminată de la „Survivor România” pe 8 februarie. Concurenta a fost nominalizată de Jador, unul dintre prietenii ei. A avut cele mai puține voturi din partea publicului și a ieșit astfel din competiție. Georgiana s-a simțit trădată de Jador, mai ales că acesta îi promisese că nu o va nominaliza niciodată. Fosta Faimoasă face dezvăluiri, într-un interviu exclusiv.

Georgiana Lupu are 24 de ani, s-a născut în Bacău și a întâmpinat numeroase piedici în viață. Fosta concurentă de la „Survivor România” este campioană națională la bob și vicecampioană la atletism, având nu mai puțin de 80 de medalii la ambele discipline sportive. Pe lângă pasiunea pentru sport, Georgianei îi place să scrie poezii, având și o carte publicată. „Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 7-8 ani”, a povestit Georgiana despre copilăria ei.

 • Click!: Georgiana, cum ai descrie acum, la întoarcerea acasă, experiența ta în Republica Dominicană? Te așteptai să ieși oarecum repede din competiție?

Georgiana Lupu: A fost o experiență frumoasă, foarte grea, greu de uitat. Mă așteptam să ies din competiție. Din punctul meu de vedere mi-am făcut treaba, chiar dacă mai aveam multe de arătat. Ce este mult strică, uneori este bine să te desprinzi mai repede. Nu-mi plac falsitatea, strategiile, răutatea. Îmi doream să ies, le-am spus să mă voteze, chiar dacă mai aveam multe de arătat, tot răul este spre bine.

 • Ce colegi te-au dezamăgit? Ai spus de Zanni, că te-a trădat la final, nu te așteptai la el să te nominalizeze. Și cu Musty ai avut conflicte. Cum comentezi?

M-au dezamagit mai multe persoane: Alexandra Stan, Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși. Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție. Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare.


  Ana Porgras, Sebastian Chitoșcă, Georgiana Lupu și Cosmin Stanciufoto: Kanal D
Ana Porgras, Sebastian Chitoșcă, Georgiana Lupu și Cosmin Stanciufoto: Kanal D
 • Ai avut o viață grea și înainte de „Survivor România”. A fost mai greu în junglă?

Am avut o viață foarte grea și înainte de „Survivor România”, dar în junglă este mult mai greu, având în vedere condițiile de trai și lipsurile de acolo. Pe mine m-au făcut mai puternică, asta am dorit și asta s-a întâmplat. Mă simt mai puternică după această experiență.

Georgiana Lupu: „Era gata să mă înec!”

 • Cum te-ai adaptat la condițiile din junglă? Ce te-a deranjat cel mai tare: lipsa mâncării, condițiile precare de igienă?

M-am adaptat bine, eram una dintre cele mai puternice persoane de acolo din punct de vedere psihic. Nu mi-a plăcut falsitatea. N-am resimțit lipsa mâncării, rezistam. Colegii mei mâncau cocos, eu nu aveam treabă cu mâncarea.

 • Care a fost pentru tine cel mai greu moment al competiției?

Cel mai greu moment a fost atunci când era să mă înec. Pe parcursul traseului am intrat sub apă de câteva ori și simțeam că nu mai pot să ies la suprafață. Mă bucur că am trecut peste el și sunt bine, sănătoasă.

 • Ți-ai făcut prieteni la „Survior”? Dar dușmani?

Eu nu am dușmani, nu mă cobor la nivelul persoanelor care fac lucruri urâte, care nu îmi plac. Prieteni mi-am făcut printre fetele de la Faimoși, Elena, Majda, Simona. Și din echipa Războinicilor consider că mi-am făcut prieteni. Cand vor ieși toți din competiție, cred că ne vom înțelege. Acolo sunt tensiuni mari, dar nu vor mai fi cu timpul, mai ales după ce vor ieși din emisiune. Eu cred că fiecare dintre cei de acolo, Faimoși și Războinici, au foarte multe calități.

„S-au făcut și se fac în continuare strategii”

 • Ai avut o copilărie plină de greutăți. Crezi că asta te-a pregătit oarecum pentru ‘Survivor”?

Copilăria pe care am avut-o m-a pregătit pentru viitor, inclusiv pentru această experiență frumoasă, „Survivor România”.

 • Ți-a schimbat viața participarea la acest concurs?

Nu știu dacă mi-a schimbat viața, dar m-a schimbat ca om. Văd altfel lucrurile acum, mai matur.

 • Ai avut frici pe care ți le-ai învins în junglă?

Nu am apucat sa îmi înving toate fricile, dar am încercat să fac acest lucru. Cred că mi-ar mai fi trebuit vreo câteva săptămâni, dar dacă nu ai parte de încurajare și de încredere nu poți face foarte multe lucruri. Important este că mi-am demonstrat mie ce aveam de demonstrat.

 • Cine crezi că o sa câștige competiția? Sunt deja colegi care fac strategii?

Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile. De la Războinici cred că ar merita să câștige Maria Hingu, pentru că are calitățile fizice și este și fair-play cu cei din jur. Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii.

Citește și:

Survivor 2021. Georgiana Lupu, eliminată din concurs. Care au fost cei mai votați concurenți

Răsturnare de situație la "Survivor"! Georgiana Lupu, eliminată din echipa sa, continuă concursul alături de "Faimoși"

Drama Georgianei Lupu, concurenta de la iUmor care s-a născut în pușcăria Jilava. Mama ei a furat mâncare și a primit 6 luni

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png