INTERVIU Florentina Opriș și-a găsit liniștea la 8 ani de la moartea soțului. Ce spune despre noul iubit, fiu și noră

Ultima actualizare:

    Florentina Opriș arată senzațional la 52 de anifoto: Sever Gheorghe
Florentina Opriș arată senzațional la 52 de anifoto: Sever Gheorghe

Îndrăgita vedetă de televiziune, care prezintă o emisiune de sport și diete la Kanal D, și-a găsit liniștea la opt ani de la moartea soțului ei, Sorin. Ne-am întâlnit cu Florentina Opriș la lansarea cărții Iulianei Marciuc, în Grădina TVR, și ne-a povestit lucruri exclusive depre viața sa particulară, dar și despre faptul că lucrează cu fiul ei și cu nora.

  • Click!: Ești din ce în ce mai frumoasă. Care este secretul frumuseții tale, la cei "20 de ani" ai tăi?

Florentina Opriș (râde): 20 și ceva pe un picior și 20 și ceva pe un picior. Am 52 de ani și știi de unde pleacă totul? Din faptul că sunt bine cu sufletul meu. Și atunci când sufletul îți vibrează bine, fiecare celulă din corp vibrează bine. Și îți vibrează a sănătate. Să știi că nu fac excese. Dacă am poftă de gogoși, de exemplu, nu mănânc un platou, ci una și-mi ajunge, dar îmi satisfac poftele. Niciodată nu am avut vreo poftă pe care să mi-o reprim. Pentru că eu știu că poftele creează frustrări și frustrările creează dezechilibru în corp.

Florentina Opriș, alături de fiul ei și de iubita acestuia
Florentina Opriș, alături de fiul ei și de iubita acestuia
  • Ce ai mai făcut în ultima vreme?

Am emisiunea de la Kanal D, sunt bine. Cu Loren (28 de ani), fiul meu, producem emisiunea și facem niște lucruri extraordinare. Încă nu s-a însurat, dar stă cu prietena lui. De peste 7 ani sunt împreună. E o fată absolut minunată, o cheamă Ana Maria Darie. Are și ea o rubrică în emisiunea mea, face lucruri minunate în echipa noastră. Ei au fost colegi în liceu și o cunosc de atunci. Ne înțelegem minunat, pentru că eu tot timpul mi-am dorit o fată, dar am rămas o singură dată însărcinată, cu Loren. Și uite așa Dumnezeu a făcut să mi-o aducă pe Ana în casă.  

  • Te mai gândești la soțul tău care a decedat în urmă cu opt ani?

Să știi că îl am în sufletul meu, nu pot să spun că mă gândesc, dar el e parte din existența mea, pentru că în sufletul meu există un loc aparte acolo și va rămâne. Sunt sigură că mă privește de acolo de sus și mă protejează.

Florentina Opriș, la lansarea cărții Iulianei Marciuc
Florentina Opriș, la lansarea cărții Iulianei Marciuc
  • Dar de aici, de pe pământ, cine te privește cu dragoste?

Există în viața mea un domn pe care îl apreciez enorm de mult, cu care sunt foarte bine, nu ne știam de dinainte și ne-am cunoscut întâmplător. Suntem împreună de doi ani și ceva, nu vreau să fie o relație publică, pentru că ceea ce trăiesc este pentru mine. Viața este foarte frumoasă când faci echipa cu cineva.

Producator si regizor al emisiunilor soției sale, Sorin Opriș a încetat din viață în urmă cu 8 ani, la doar 46 de ani, din cauza unei maladii rare. I s-a dezvoltat un mușchi în interiorul corpului, foarte aproape de inimă, care cuprinsese o parte din vasele de sânge din jurul cordului. Florentina și Sorin Opriș erau căsătoriți din 1988.

Citește și:

EXCLUSIV! Florentina Opriş: «Sorin şi-ar fi dorit să merg mai departe»

Florentina Opriș, sexy pe plajă! Secretele siluetei la 52 de ani

image
image
image
image
image
image
banner survivor png
manastire zielle noastre jpg
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png