INTERVIU Ioana Ginghină: "Abia acum iubesc cu adevărat". Actrița a revenit la TV după 2 ani și e foarte îndrăgostită

image
Ioana Ginghină e pe cai mari: iubire nouă, proiect nou la TVfoto: Facebook

De mai bine de un an, actrița Ioana Ginghină (43 de ani) iubește din nou, având o relație cu Cristi Pitulice, consultant în turism. Pentru că suntem în februarie, luna iubirii, am stat de vorbă cu vedeta din serialul "Adela", de la Antena 1, despre partenerul ei de viață, fiica ei și viața după divorț.

 • Click!: Ai revenit la TV, ne spui cum a venit propunerea să joci într-un nou serial?

Ioana Ginghină: Am revenit după o pauză de aproape doi ani. Propunerea a venit de la producătoarea serialului, Ruxandra Ion, cu care mai lucrasem în multe proiecte, din care ultimele producții tv “Când mama nu-i acasă” și “O grămadă de caramele”, difuzate pe Happy Channel.

 • Cum e să joci în Adela?

Pentru mine e o mare bucurie să pot să-mi fac meseria, iar personajul meu din "Adela", Miky Scoarță, este foarte drăguț. Cumva îmi amintește de Ildiko, din "Numai Iubirea". Mă bucur să fiu și alături de echipa cu care filmez, pentru că 90% îmi sunt prieteni.

image
Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, în serialul
 • Puțini știu că producătoarea Ruxandra Ion e nașa ta de cununie. Sunteți bune prietene?

Ruxandra Ion e o persoană specială pentru mine. E nașa mea și a fetiței mele, pe care nu întâmplător o cheamă, Ruxandra Ioana. Ea poartă numele nașilor ei de botez, cu care avem o relație foarte frumoasă.

 • Cum ți-ai caracteriza personajul?

Miky e o femeie puternică, care știe exact ce vrea. Chiar dacă trăiește în mahala, și-a depășit condiția. Are alt stil de viață, altă mentalitate și deschidere. Încearcă să aducă, aici, în locul unde a copilărit, gustul prăjiturilor pariziene. Când a venit pandemia, nu a ezitat să muncească să-și ajute vecinii și asta arată că, pe lângă putere, are și un suflet bun.

 • Și ea, ca și tine, a avut probleme cu partenerul. În ce relații mai ești cu Alexandru Papadopol, fostul soț?

Din fericire, eu nu am probleme cu partenerul de viață. Alexandru nu mai e partenerul meu de viață de doi ani de zile și chiar aș vrea să nu-l mai menționăm ca atare, din respect pentru omul special, care se află alături de mine de mai bine de un an de zile. Alexandru e tatăl copilului meu, avem o relație foarte frumoasă, facem o echipă foarte bună ca și părinți.

 • Fiica ta a venit la filmări?

Din păcate, din cauza pandemiei, nu am adus-o pe Ruxi la filmări. Respectăm toate măsurile de siguranță, ne testăm des și limităm la maximum posibil accesul altor persoane pe platouri, așa că nu se pune problema vizitelor. Ruxandra a venit la repetiții, astă vară, când stăteam afară.

image
Ioana Ginghină și fiica ei, Ruxandra
 • Crezi că va deveni și ea actrița? Îți moștenește talentul?

Ruxandra e foarte talentată, moștenește talentul nostru. Să nu uităm că și tatăl ei este un actor foarte talentat. Însă nu își dorește să devină actrița. Este foarte pasionată de desen, de manga și asta își dorește să facă și în viitor.

 • Ce faceți împreună ca fetele?

Stăm foarte mult timp împreună. Pandemia ne-a apropiat și mai mult. Facem o grămadă de lucruri împreună, ne uităm la seriale, citim manga (n.r. benzi desenate japoneze), ne jucăm tot felul de jocuri, discutăm. În autoizolare ne-am jucat foarte mult, în fiecare seară aveam campionat. Acum, cel puțin o dată pe săptămână ne găsești în jurul mesei jucându-ne. A devenit o tradiție.

image
Cristi Pitulice, iubitul Ioanei Ginghinăfoto: arhivă personală
 • Suntem în februarie, luna iubirii. Cum vei petrece? Să ne așteptăm la o nuntă sau logodnă?

Suntem în luna iubirii și nu ar trebui să trecem fără a sărbători acest lucru. Ioana Ginghină abia acum iubește, pentru că abia acum a învățat cum să iubească. Sunt atât de norocoasă că am avut șansa de a descoperi cât de complexă este viață și cum trebuie apreciată fiecare părticică din ea. Logodna, nunta nu sunt pe lista mea de priorități. Vreau să iubesc și să fiu iubită, nu vreau să organizez logodne sau nunți, vreau să călătoresc și să mă bucur de tot ceea ce mă înconjoară. La 20 de ani vrei casă, carieră, familie, mașină. La 43 de ani vrei să te bucuri de ele. Și pe lângă toate astea, mai vreau să ne urmăriți în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1, în serialul Adela.

Citește și:

Cum a sărbătorit Ioana Ginghină un an de relație cu Cristi. Există viață după divorț

EXCLUSIV Ioana Ginghină, primul interviu despre noul iubit! Se mută împreună?

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar  galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar  galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg