INTERVIU Jorge, secrete din căsnicia cu Ramona, soția cu 9 ani mai mare. "Nici nu se punea problema de a fi împreună"

Ultima actualizare:
Jorge și fiul lui, pe plajă
Jorge și fiul lui, pe plajă

Jorge (38 de ani) prezintă emisiunea Masked Singer România, la PRO TV, care a debutat în forță pe pe 11 septembrie, fiind lider de audiență. Fără nici o mască ne vorbește însă, într-un interviu exclusiv, despre familia sa frumoasă și despre relația cu soția și copiii.

 • Click! Pe 11 septembrie, de la ora 20.30, a fost premiera Masked Singer România la ProTV. Ce ne spui despre noul tău proiect?

Jorge: Masked Singer România este cel mai frumos proiect de televiziune din care am luat parte până acum, iar rolul meu de prezentator mă împlinește total. Sunt foarte recunoscător că fac parte dintr-o emisiune atât de frumoasă și cu o echipă atât de bună. 

 • Ce ți-a plăcut cel mai tare la filmări?

În primul rând, măștile...Sunt impresionante. Apoi, întreg conceptul, muzica, povestea fiecărui personaj, detectivii și rolul detectivilor. Îmi plăcea tare mult că îi simțeam în același timp entuziasmați dar și total confuzi când intră un personaj nou sau când primeau noi indicii.

 • Cu care dintre detectivii Masked Singer te înțelegi cel mai bine? Cu cine rezonezi?

Cu Horia și Codin am o relație mai veche și a fost chimie din prima, însă și cu fetele, Inna și Ana Morodan, am făcut echipă bună. Sunt savuroase, spontane și imprevizibile. 


  Jorge prezintă emisiunea Masked Singer România, la PRO TVfoto: PRO TV
Jorge prezintă emisiunea Masked Singer România, la PRO TVfoto: PRO TV
 • Care este cel mai de temut secret al tău?

De-aia e secret... ca să rămână secret (râde).

 • Având în vedere că acum filmezi cu Inna la Masked Singer România și sunteți colegi de platou la ProTV, visezi la o colaborare muzicală cu ea?

Eu nu mai visez de mult. Fac planuri și atunci când planurile mele se intersectează și cu artiști precum, Inna, Horia Brenciu, Codin Maticiuc sau Ana Morodan, sunt cel mai deschis și pregătit să creăm ceva ce nu s-a mai văzut sau auzit! 

 • În ce personaj ți-ar plăcea să te costumezi la Masked Singer România?

Într-o maimuță. Mi s-a zis toată viața că sunt un bărbat frumos și cu cât mă apropii de vârsta de 40 de ani parcă nu mai vreau să mai aud asta niciodată. Îmi doresc ca oamenii să vadă și dincolo de carcasă. Așa că într-o maimuță urâtă (râde).

 • Ți-a dat emoții pandemia cu privire la acest proiect de televiziune? Ți-ai trecut prin gând la un moment dat că e posibil să nu se mai facă emisiunea din cauza crizei?

Nu mi-a trecut niciodată prin minte asta. Sunt o persoană cu gânduri pozitive și știam că se vor găsi soluțiile perfecte pentru a continua. A fost binevenită pauza între zilele de filmări. Am luat-o constructiv și am venit toți cu un elan și mai mare. 

Ramona Prodea are 47 de ani și se prezintă impecabil
Ramona Prodea are 47 de ani și se prezintă impecabil
 • De fapt, vara asta nu prea ai simțit criza și pandemia, te-ai plimbat peste tot cu copiii, cu familia. Unde v-a plăcut cel mai mult?

Cel mai mult ne-a plăcut în Azuga. Am stat pe timp de pandemie cu toții, mai puțin Karina. Cred că dacă era și Karina acolo puteam să zic că a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea de până acum. Azuga ne-a oferit liniște, reabilitare, strategii noi, melodii noi și multă armonie în familie. 

 • Nu ți-a fost teamă să călătorești din nou cu avionul în noile condiții cauzate de Covid-19?

Deloc. Ne-am baricadat cu toate soluțiile de dezinfectare și măștile și am plecat liniștiți, fără frică. Mereu punem binele în fața noastră și știm că totul se întâmplă cum e cel mai bine pentru noi. 

 • Pe 18 august tu și frumoasa  ta soție, Ramona, ați sărbătorit 7 ani de la nuntă. Cum și ce s-a schimbat între voi de atunci? Vă iubiți ca în prima zi?

Sigur nu ne iubim ca în prima zi. Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide. 

 • Mireasa a leșinat în biserică! Asta da amintire de la nuntă! În cei 7 ani de căsnicie, ce amintiri frumoase ați adunat sau care au fost momentele care v-au dat cele mai mari bătăi de cap? Dacă au existat?

Am trecut și prin momente superbe, dar au fost și încercări multe și grele. Am reușit să trecem peste, împreună, cu răbdare, comunicare, și încredere unul în altul. Cam ca toată lumea. 

 • Există ceva ce încă nu a descoperit soția ta la tine?

Sunt sigur că dacă eu nu am descoperit deja ceva despre mine, ea știe deja. 

 • Este un impediment sau te-a deranjat vreodată diferența de vârstă de 9 ani dintre tine și soția ta? Care este avantajulJ?

Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David (n.r. băiatul lor) bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: “haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin”.

 • Ce fel de tată este Jorge? Cum îți place să îți crești copiii și ce îți dorești să le oferi în mod special? Cum îi educi?

Iubesc copiii, i-am iubit întotdeauna și mi-am dorit să fiu tată încă de la 24 de ani. Copiii mei spun că sunt funny, eu mă consider un tată norocos, am parte de copii alături de care evoluez. Nimeni nu s-a născut învățat și să știe exact ce trebuie făcut pentru a crește un copil perfect. Eu sunt concentrat pe dezvoltarea abilităților și talentelor forte ale copiilor mei și îmi doresc să îi ajut să își descopere calea în această viață. În cariera lor, în relațiile lor și să crească armonios.

Jorge și fiica lui, Karina
Jorge și fiica lui, Karina
 • Karina, fetița ta din prima căsătorie, s-a întors acasă de la Miami! Știu că sunteți foarte apropiați și aveți o relație specială!

Karina mi-a lipsit doar în prima parte când a plecat, până am ajuns să o vizitez acolo. Am simțit din prima clipă că e cel mai bine pentru ea să plece, chiar confirmând din prima, la telefon, cu mamei ei. Am zis “da” fără să clipesc. Apoi am plâns 2 săptămâni.

 • Ce vă place să faceți împreună?

Ne place să fim creativi, să găsim idei diferite ale unor obiecte deja existente. Să ne gândim “cum ar fi dacă ar fi existat...” Am făcut asta mereu cu Karina, am dus imaginația la extrem. Ne înțelegem tare bine amândoi, râdem, ne distrăm și avem și discuții serioase. I-am vorbit Karinei ca unui adult, încă de când era mică.

 • Cum e David? I-ai visat numele! Viitorul cum i-l creionezi?

David are o personalitate foarte puternică. E băiatul lui mami. Eu sunt și eu pe-acolo, însă din când în când zice “acum cu tati”. E foarte haios, dansează, râde mereu. Acum sunt primele zile de grădiniță pentru el și am povestit cu el săptămâni la rând cât de tare o să fie la grădiniță, cum o să stea el acolo cu educatoarea câteva ore și o să se distreze cu copiii. Îmi doresc pentru el să facă ce vrea în viață, la fel și pentru fete. Nu trebuie să ne calce pe urme. Trebuie să meargă ei pe drumul lor.

Jorge, soția Ramona și copiii Ilinca, David și Karina
Jorge, soția Ramona și copiii Ilinca, David și Karina
 • Are ureche muzicală?

Îi place să danseze mult și pentru că mă vede pe mine că înregistrez idei de melodii pe telefon, compune și el. Ne trezim că începe să cânte ceva versuri făcute din cuvintele pe care le știe. Interesant.

 • Fără de ce anume nu ai putea trăi?

Cred că fără copii. Ar fi cel mai greu lucru în viața asta și probabil cred că e cea mai mare frică din viața mea. 

 • Pe lângă muzică și televiziune, care mai sunt pasiunile tale?

Îmi place să joc fotbal. Merg o dată pe săptămână să joc și am o gașcă foarte tare acolo. Mă relaxează și îmi place mai mult să alerg să dau gol decât să dau ture de parc. De alte pasiuni nu se mai pune vorba. Muzica și televiziunea sunt pasiunile mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am o carieră în domeniile în care îmi place să muncesc cu atâta drag, fără să simt că muncesc. 

 • Cum îți place să te descrii în 3 cuvinte?

Creativ, activ și mereu dornic să învăț ceva. 

Citește și:

FOTO Soția lui Jorge nu-și arată vârsta. A atras toate privirile pe plajă, cu sutienul decupat

Jorge și-a văzut fiica după șapte luni. Pandemia o prinsese pe Karina în America

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net