INTERVIU Liviu Vârciu, emisiune nouă și planuri mari cu iubita Anda Călin: «Încercăm să mai facem copii»

image
Liviu Vârciu și-ar dori să mai facă un copil Foto Instagram

Au început filmările pentru “Râmân cu tine”, quizz-show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu (38 de ani), pe care telespectatorii îl vor putea vedea, în curând, la Antena 1. Noi l-am întâlnit pe Liviu la avanpremiera filmului “Miami Bici” și am vorbit despre noul lui proiect, dar și despre dragoste și familie.

Click!: Ai venit la premiera “Miami Bici” ca să spionezi concurenţa? Pentru că şi tu vei lansa filmul “Zăpadă, ceai şi dragoste”, unde eşti producător. 

Liviu Vârciu: Voi avea şi eu în martie lansarea primului meu film ca şi producător. Până acum am prezentat emisiuni de televiziune, am jucat în filme şi seriale, dar niciodată nu am investit într-un film. Sunt convins că am făcut un film foarte bun, un film surpriză pentru toţi cei care vor veni la cinema. Şi pentru cei care au avut sau nu încredere în mine. Sunt o mulţime de oameni care nu au încredere.

Crezi că va avea atât de mare succes încât să-ţi poți da înapoi datoriile?

Sper să fie aşa. Dacă nu e primul film, pentru că n-am prea ştiut cu ce „se mănâncă”, atunci la al doilea îmi voi scoate banii, o să câştigăm ceva.

image
Liviu Vârciu va prezenta emisiunea "Rămân cu tine" (Antena 1)

Faci în continuare şi televiziune, iar în curând va începe emisiunea nouă, „Rămân cu tine”, de la Antena 1. Crezi că erai potrivit pentru acest show?

Cine poate mai bine decât mine să spună cine cu cine se potrivește? (râde). Și asta pentru că am trăit ceva la viața mea și toată experiența pe care am acumulat-o o s-o pot folosi la această emisiune. Mă bucur că o să pot cupla oameni, la “Râmân cu tine”, că o să-i pot face fericiți. O să fiu un fel de Cupidon mai mic. “Rămân cu tine” va fi o emisiune cu de toate, o emisiune cu final fericit, indiferent dacă cei doi vor rămâne sau nu împreună.

Vei fi un fel de Mircea Radu la “Din dragoste”?

Nu, n-are legătură emisiunea mea cu Mircea Radu şi cu ce făcea el. Eu nu sunt Mircea Radu, însă există dragoste în show-ul meu. Eu doar caut îndrăgostiţii şi îi găsesc şi sper să fie compatibili.

Eşti neschimbat şi am vrea să-ţi ştim secretul.

Fac polo, mă conserv. Beau şi mă ţin bine. Natura mă ţine aşa.

Dacă te-ai întoarce în trecut, pe vremea trupei L.A., ai mai face greşelile de atunci?

Niciodată. Nu, n-aş mai da bani fără să îi cer înapoi. Am făcut multe greşeli în viaţă, nu le-aş mai repeta, am avut o viaţă frumoasă.

Îţi mai doreşti copii?

Da, normal. Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (Anda Călin, n.r.) nu ne protejăm, nu nimic.

Ce trebuie să știi despre emisiunea "Râmân cu tine"

La "Râmân cu tine", 20 de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat. Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea sã aleagã cu cine şi-ar dori să rămână.

image
20 de doamne și domnișoare își caută iubit la "R[m\n cu tine" (Antena 1)

Potențialii parteneri care apar în fața lor vor trebui să le impresioneze nu doar din punct de vedere fizic, ci și prin atitudine, preocupări, fel de a fi, hobby-uri urmând ca, în final, dacă vor trece cu bine de toate aceste “hopuri”, să iasă la o întâlnire. În urma acestei întâlniri, se va decide dacă cei doi rămân sau nu împreună.

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul,  bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

Citește și:

Iubita lui Liviu Vârciu și-a vândut casa ca să-l scape pe solist de datorii: «A făcut gestul suprem»

Liviu Vârciu, decizie-şoc legată de mama fetiţei lui

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg