INTERVIU Mădălin Ionescu, totul despre revenirea la TV: "M-am întors pentru o revoluție de catifea". De ce a ales Metropola TV

Ultima actualizare:

    Mădălin Ionescu revine pe sticlă
Mădălin Ionescu revine pe sticlă

Mădălin Ionescu revine pe micul ecran din 22 februarie, după o absență de aproape patru ani, cu o nouă producție intitulată ”Mădălin Ionescu Show”, la postul Metropola TV. Celebrul prezentator explică pentru Click! de ce nu a vrut să mai apară la tv o perioadă și de ce a acceptat propunerea noului post de televiziune, Metropola TV.

  • Click!: Te întorci pe sticlă din 22 februarie. Cu ce noutăți?

Mădălin Ionescu: Noutatea se numește “Mădălin Ionescu Show”. Producția va fi una de atitudine, în care veți vedea povești extraordinare, deseori ieșite din comun și perspective tranșante pe marginea unor teme de larg interes.

  • Ai acceptat să revii la Metropola TV. De ce aici și nu în altă parte?

Nu aș fi anticipat nici eu această evoluție cu vreo lună-două în urmă. De ce aici? E simplu. Argumentul se numește Claudiu Perusco, directorul de producție Metropola TV, un profesionist și un om remarcabil. El m-a adus la Antena 1 (alături de Dana Mladin). În plus, am întâlnit la această stație un nucleu de adevărați oameni de televiziune, dornici să construiască într-un climat relaxat, chiar cool, o alternativă la oferta clasică de pe micul ecran.

  • Ce așteptări ai?

De la televiziune nu mai am nicio așteptare. Bântuie prin stațiile tv fantoma unui trecut mult mai atrăgător și mai dinamic decât arată prezentul. Libertatea de expresie aproape a murit, e cumva o figură de stil, o formă sufocată de interese bizare și de rigiditatea CNA. M-am întors pentru o “revoluție de catifea”. Voi încerca să aduc dezbaterii de seară un spirit mult mai liber și o abordare ceva mai spectaculoasă a unor teme de interes. Am garanția unui sprijin pe care l-am simțit din prima clipă, atât din partea managementului Metropola TV, cât și a acționariatului.

  • Cum te simti după 4 ani de absență în care ai stat mai mult cu familia?

Nu s-au împlinit patru ani. Sunt mai degrabă trei și jumătate. Apoi, nu m-am închis în casă și am dispărut. Pe Internet am fost prezent substanțial. Interviurile mele, transmisiile live, emisiunile au fost și sunt foarte urmărite. În această perioadă am creat conținut pentru diverse platforme online, campanii de marketing, spoturi publicitare, care au ajuns chiar și pe piața externă. Dacă ar fi să fac un calcul... nu cred că m-am odihnit mai mult de șapte-opt luni după momentul în care am pus punct colaborării cu Kanal D.


    Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, alături de copiii: Filip, Ștefania și Petrafoto: Instagram
Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, alături de copiii: Filip, Ștefania și Petrafoto: Instagram
  • Cum au fost acești aproape 4 ani pentru tine și familia ta?

Au fost foarte plini de evenimente. Marele avantaj e că activitatea antreprenorială mi-a permis să-mi conturez programul aproape cum mi-am dorit. Am avut astfel timp să plecăm la munte și la mare destul de des și chiar în vacante externe târzii, așa cum s-a întâmplat anul trecut, prin octombrie.

  • Bănuiesc că au fost fericiți să te aibă alături mai mult. Mai ales Petra și Filip. Copiii cum sunt?

Copiii sunt foarte bine, dar au fost afectați de statul acasă. Activitatea școlară, cea din gradinițe, reprezintă un factor de disciplinare și de consum puternic al energiilor. Așa... au făcut acasă toate nebuniile care le-au trecut prin cap. A fost spectacol! Pe lângă muncă a trebuit să participăm la jocurile și explozia lor de entuziasm. Cred că și alți părinți știu ce spun.

  • Cum privesc revenirea ta pe micul ecran?

La noi acasă e democrație. Fiecare cu preocupările lui. Pentru Filip și Ștefania e ceva firesc, iar Petra e familiarizată cu camerele de filmat pentru că în acești ani, și eu, și Cristina, am fost implicați în tot felul de producții online.

  • Ai mai avut oferte? De la cine?

Am avut oferte în fiecare an. Prima a fost la o lună după ce am plecat de la Wowbiz. Nu am dorit să mă întorc în tv. Au fost perioade lungi, inclusiv în ultimul an când telefonul a sunat aproape în fiecare zi pentru tot felul de propuneri sau invitații în emisiuni. S-a întâmplat să aleg Metropola TV. E o provocare atât pentru mine, cât și pentru cei de aici. Vom vedea ce se va întâmpla. Premisele sunt bune!

A lucrat şapte ani la Kanal D

Mădălin Ionescu a semnat cu Kanal D în 2010 şi a bătut palma cu patronii turci pentru a modera, iniţial, o emisiune zilnică live, de tip magazin, difuzată în prime-time. În trecut, prezentatorul tv a fost înlocuit cu Simona Gherghe în emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, trust în care a lucrat doi ani. El a colaborat cu şi Naţional TV, unde a moderat emisiunea "Miezul Problemei". A fost și realizator / prezentator de știri la Realitatea Tv. 

Citește și:

Au devenit familii gemene după ce au plecat de la Kanal D

Cristina Șișcanu, dezvăluire fără perdea: ”Eram goi când Mădălin m-a cerut de nevastă”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net