INTERVIU Victoria Răileanu din "Vlad" a împlinit 32 de ani: «Mi-e și teamă să îmi mai fac planuri acum»


    Victoria Răileanu, 32 de ani
Victoria Răileanu, 32 de ani

Interpreta lui Micky din serialul "Vlad" (PRO TV), actrița Victoria Răileanu, a împlinit 32 de ani pe 24 iulie. Am vorbit cu vedeta despre cum a fost ultimul an pentru ea, despre viața de familie, dar și despre cum e să fii actor în vreme de pandemie.

  • Click!: Ce îți dorești de ziua ta și la ce surprize te așteptai?

Victoria Răileanu: De când a venit Carol în viața mea, în fiecare zi din an trebuie să planific, să fac câte ceva, să mă ocup de vreun anumit lucru. A nu se înțelege greșit. Îmi face plăcere. Tot ce ține de el e o bucurie pentru mine. Dar pentru că de cinci ani ritmul vieții mele și prioritățile s-au schimbat total, am hotărât ca în fiecare an de ziua mea să nu planific nimic, să fac fix ce vreau. Am avut în ultimii ani niște zile de naștere foarte frumoase, în care nu s-a întâmplat neapărat ceva special, doar m-am bucurat de ziua mea fără să mă gândesc la treburi casnice. Ceea ce a devenit un lux. Același lucru îmi doresc să îl fac și anul asta și în toți anii care vor veni. Nici nu îmi place să îmi fac așteptări. Mai ales de ziua mea. Iar la capitolul cadouri, întrebați-mi prietenele! Niciodată nu am nicio idee.

  • Ce ai pierdut și ce ai câștigat în ultimul an?

Anul ăsta am câștigat foarte multe lucruri la care nu mă așteptam, pentru care sunt extrem de recunoscătoare și de care voi avea foarte mare grijă. Dar am și pierdut. Mai bine spus - am învățat să pierd. Este o zonă foarte personală, cam atât pot să spun.

  • Ești în continuare foarte iubită datorită serialului "Vlad", la care ai reînceput filmările. Cum decurg pe vremuri de distanțare socială?

Filmările decurg foarte bine. Suntem responsabili cu toții. Purtăm măști. Ni se ia termperatura. Și sunt și alte reguli care trebuie respectate. Dacă ne-am obișnuit cu noile reguli în societate, aici, în cadrul filmărilor, e ceva nou încă. E încă ciudat să ne vedem unii pe alții cu măști între secvențe, dar asta este cel mai corect lucru pe care îl putem face acum și ne dorim cu toții să putem continua filmările, așa că o să continuăm să respectăm normele de protecție.

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au fost împreună 7 ani
Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au fost împreună 7 ani
  • Ce face fiul tău, cum te împarți între el și filmări? Te ajută cineva cu el?

Carol este foarte bine! Mulțumesc pentru întrebare! E foarte mare, iar eu mă minunez uneori de el ca și cum nu ar fi al meu. Reușim să ne împărțim cu timpul chiar foarte bine aș putea să spun. Când am eu de lucru, stă cu Conrad (n.r. actorul Conrad Merricofer, fostul soț, de care s-a despărțit anul trecut) și invers. Exact așa ne-am descurcat și anul trecut.

  • Ce alte planuri ai pentru restul anului 2020? Vacanță ai avut?

Mi-e și teamă să îmi mai fac planuri acum. Aș vrea să joc teatru. De asta mi-e foarte dor. Dar știu că din cauza situației actuale teatrele vor mai fi amânate un timp. De călătorit în străinătate se pare că nici nu se pune problema. Cel mai probabil o să călătorim prin țară cât de mult putem.

Citește și:

Lucrează la televiziuni rivale, dar se iubesc cu patimă

INTERVIU Victoria Răileanu, despre tortura din VLAD, filmată la Jilava: "Am stat udă leoarcă două zile la rând"

FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub amal george cooney png
foto sex jpeg
cub anamaria prodan reghecampf png
image
adevarul.ro
image
image
image
image
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png