Interzis minorilor: scene de sex în filmul cu Ilie Dumitrescu Jr

simeon stalpnicul png

Pelicula „Un pas în urma serafimilor”, lansată oficial pe 22 septembrie în toate cinematografele din România, are de toate pentru toți: scenariu bun, actori tineri și talentați, nume celebre în distribuție, dar și scene de amor care te fac să roșești. Protagonistul celor mai fierbinți secvențe este Ștefan Iancu, pe care îl știți și din filmul “Nașa” (2011).

A împărțit platoul de filmare cu actori precum Keira Knightley și Steven Seagal, iar acum Ştefan Iancu e protagonistul lungmetrajului de debut al lui Daniel Sandu, „Un pas în urma serafimilor”. Tânărul a avut de jucat şi scene de sex, la premiera de joi, de la mall Vitan, venind să-l susțină și să-l vadă pe marele ecran întrega sa familie. Puştiul spune despre cariera de actor că este unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-au întâmplat până acum. A jucat alături de multe vedete, iar acum fanii îl pot vedea în cinematografe într-un rol foarte complex, cu scene de sex, dar şi de violenţă.

simeon stalpnicul png
Actorul Ștefan Iancu spune că scenele de sex nu i-au dat bătăi de cap

“La început nu ştiam de ce sunt chemat la casting şi am dat casting pentru majoritatea rolurilor, pentru că regizorul a vrut să încerce toate variantele. La sfârşit a văzut cine se potriveşte şi apoi a hotărât că eu sunt Gabriel. Cea mai grea secvenţă pe care am jucat-o a fost cea în care trebuia să plâng. Eu nu plâng, de obicei, în viaţa reală şi mi-a fost greu să transpun emoţiile alea acolo. La scenele de sex ne-am înţeles foarte bine. Dintre toate filmele, acesta mi s-a părut cel mai greu, din cauza adrenalinei, dar şi pentru că era un rol pe care trebuia să-l construiesc, am avut un nivel de muncă mai ridicat. Pot să vă spun că acum două zile am aflat că am intrat la UNATC şi aştept să văd ce înseamnă să fiu student. Nu ştiu ce va urma, dar probabil că voi mai juca şi în alte producţii”, ne-a povestit Ştefan Iancu.

simeon stalpnicul png
Ștefan Iancu a venit la premieră cu părinții și cu fratele săufoto: Sever Gheorghe

Tânărul a venit la premiera filmului însoţit de părinţi dar şi de fratele lui, şi el actor. În pelicula „Un pas în urma serafimilor” mai joacă Vlad Ivanov, Cristian Bota, Lucian Pavel, Alfred Wegeman, Toto Dumitrescu, acesta din urmă fiind unul dintre cei patru copii ai lui Ilie Dumitrescu. 

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
În film joacă și Ilie Dumitrescu Junior (în mijloc)foto: Sever Gheorghe

Lovit cu capul de bancă de 16 ori

Vlad Ivanov a povestit pentru revista “Şapte Seri”, că personajul său avea o scenă cu Ştefan Iancu, în care îl loveşte şi apoi îl dă cu capul de bancă de patru ori. “După fiecare dublă am mers la el să mă asigur că e în regulă. Am tras doar patru duble, pentru că era o secvenţă foarte dură şi emoţional, şi fizic”, a declarat actorul.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
grasime corporala
MIG-21 Lancer
covid 19
image
image
image
image
carte mihai morar dan negru png
niculina stoican   facebook jpg
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp