Ioan Gyuri Pascu a murit. Mesajele emoţionante transmise de Smiley, Tudor Chirilă şi Dan Negru

Ultima actualizare:

    Ioan Gyuri Pascu a murit în urma unui stop cardio respiratorfoto: Click!
Ioan Gyuri Pascu a murit în urma unui stop cardio respiratorfoto: Click!

Vestea morţii lui Ioan Gyuri Pascu a adus multă durere printre cei care l-au cunoscut şi i-au apreciat munca. Omul de televiziune, Dan Negru, şi artiştii Smiley şi Tudor Chirilă au transmis mesaje emoţionante după ce au aflat că umoristul s-a stins din viaţă luni dimineaţă.

Dan Negru şi-a amintit perioada în care a împărţit platourile de filmare cu trupa Divertis şi cum Ioan Gyuri Pascu a fost ceea ce trupa de umor avea nevoie ca fanii să vină în număr extrem de mare la spectacole şi să nu rateze mai apoi show-urile televizate. Omul de televiziune a publicat pe Facebook un mesaj prin care a recunoscut meritul umoristului în cadrul trupei.  

"A plecat publicul isteţ de tv"

"Umorul în televiziunea de după revoluţie a avut trei fenomene, ca audienţă tv, subliniez, ca audienţă tv: Divertis, Vacanţa Mare şi Las Fierbinţi. Divertis-ul lui Gyuri avea înţepătura socio-politică pe care celelalte două n-o aveau. Umorul cu înţepătura socio-politică e peste tot în lume, inclusiv în Rusia la celebra televiziune THT. Mai puţin la noi...Am împărţit Romexpo-ul câţiva ani, ca platouri de filmare, cu Divertis, care era cea mai cool «înţepătura» socio-politică. O dată cu plecarea lui Gyuri, a Divertis-ului, a plecat şi o mare parte din publicul isteţ de televiziune. Asta e încurcătura…", şi-a amintit Dan Negru. 

"Îi datorez lansarea în muzică"

Tudor Chirilă a lucrat cu Ioan Gyuri Pascu, acesta din urmă fiind "responsabil" de finaţarea primului disc al trupei Vama Veche. "Lui Gyuri îi datorez lansarea în muzică. A fost primul producător care a crezut în muzica Vama Veche şi s-a încumetat să finanţeze primul nostru disc, «Nu am chef azi». Cred că bunul simţ, modestia exagerată şi un anumit tip de frământare interioară specifică oamenilor cu suflet mare au frânat o carieră care ar fi meritat mult mai mult. Cei apropiaţi însă (printre care, din nefericire, nu mă aflu) au fost cei mai câştigaţi pentru că s-au aflat în raza de acţiune a sensibilităţii lui. Dumnezeu să te odihnească, Gyuri", a scris Tudor Chirilă, îndurerat. 

La fel de trist că umoristul a părăsit mult prea repede această lume a fost şi Smiley. Artistul a avut puterea să scrie doar căteva cuvinte pe pagina lui oficială de socializare în care îi mulţumeşte. "Dumnezeu să te odihnească OM minunat! Îţi mulţumesc!", a notat artistul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net