Ioan Gyuri Pascu a murit. Reacția colegilor din Divertis. Jojo: "A fost un amestec exploziv de talent!"

Ultima actualizare:
Monica Anghel s-a declarat șocată de moartea lui Ioan Gyuri Pascu
Monica Anghel s-a declarat șocată de moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu a murit, luni dimineață (26 septembrie), la vârsta de 55 de ani. Îndrăgitul actor și muzician s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator, după ce medicii s-au chinuit timp de aproape o oră să îl salveze.

Vestea decesului a cutremurat lumea actoriei și a muzicii din România. Ioan Gyuri Pascu a murit în mod neașteptat, acesta păstrându-și problemele de sănătate departe de ochii presei.

Monica Anghel: «N-am vorbit cu el de câțiva ani»


    Monica Anghel s-a declarat șocată de moartea lui Ioan Gyuri Pascufoto: Arhiva Personală
Monica Anghel s-a declarat șocată de moartea lui Ioan Gyuri Pascufoto: Arhiva Personală

Una dintre colegele sale de la grupul Divertis, Monica Anghel, s-a declarat șocată de moartea artistului. „Este trist! Este trist, pentru că, iată, se duc marile personalități ale României. Nu știu ce pot să zic. Este foarte trist”, a declarat fosta colegă de trupă a lui Ioan Gyuri Pascu, la Realitatea TV.

„Gyuri nu s-a retras, a fost întotdeauna foarte dedicat. Așa a fost viața. (...) Chiar îmi dau seama că nu am mai vorbit cu el de câțiva ani. Îmi pare rău”, a mai declarat artista, întrebată de ce s-a retras regretatul actor în ultima perioadă, mărturisind că a pierdut legătura cu el de ani buni.

Jojo: «Cu el am avut primul schimb de replici la Divertis»

Jojo a transmis condoleanțe familiei și a împărtășit o amintire cu regretatul Ioan Gyuri Pascu
Jojo a transmis condoleanțe familiei și a împărtășit o amintire cu regretatul Ioan Gyuri Pascu

Jojo a primit cu tristețe vestea decesului fostului ei coleg de la Divertis. „Ioan Gyuri Pascu nu mai este printre noi... Am aflat acum câteva minute. În astfel de momente eu întotdeauna mă blochez cumplit și nu știu ce să spun... Însă am simțit să vă scriu despre asta... Nu știu câți dintre voi l-ați cunoscut. Gyuri era cu adevărat special, aș putea spune unic chiar. Un amestec exploziv de talent, carisma și inteligență umană și artistică. V-a bucurat de-a lungul vieții sale pe mulți dintre voi cu umorul lui fantastic, mai ales în perioada anilor săi la Divertis. A făcut film și teatru, a scris și a cântat din toată inima cu mesaj, boem, așa cum i-a stat lui cel mai bine”, a scris ea, pe o rețea socială.

Gyuri Pascu i-a rămas în memorie drept un om talentat și altruist cu lumea artei. „Gyuri era definiția artistului frumos, boem. A artistului real, interesat mereu de artă și de ceea ce poate face pentru ea și prin intermediul ei cu chitara, stiloul său, un scenariu în mână. Gyuri a fost un om cu o credință și energie specială și cred că toți cei care l-au cunoscut au simțit asta”, a mai scris actrița.

Aceasta susține că primul schimb de replici la Divertis l-a avut chiar cu el: „L-am prețuit și a fost primul om cu care a fost primul schimb de replici la prima mea apariție în cadrul grupului Divertis. Îi datorez multe din personajele mele, mult din curajul și îndrăzneala pe care le-am căpătat jucând comedie. M-a încurajat și m-a inspirat frumos și unic de fiecare dată”.

Jojo a simțit nevoia să-i mulțumească regretatului artist pentru momentele petrecute împreună: „Mulțumesc pentru toate momentele pe care le-am petrecut împreună, ani în șir pe platourile de filmare și în turnee. Mulțumesc pentru capacitatea ta de a ne face să râdem ore în șir, din inimă, ca niște copii. Eu așa te voi păstra în suflet și în minte, dragul meu Ioan Gyuri Pascu... ca pe un om și artist plin de viață și umor, râzând cu sufletul deschis către viață. Cerul e mai bogat acum. Condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați. Să nu ne uiți niciodată. Noi cu siguranță nu te vom putea uita”.

La sfârșitul textului, Jojo a povestit o amintire despre Ioan Gyuri Pascu care i-a revenit în memorie în momentul în care a aflat trista veste: „P.S.: Gyuri a avut la un moment dat un personaj pe care îl juca stâlcind cuvintele, pe Felix, în Felix și Otilea. Mi-l amintesc cum spunea de multe ori în șir «Genial, genial!». Nu îmi iese deloc asta din minte acum... Se foloea de acest cuvânt cu mult umor, pentru că era perioada în care toată lumea îl utiliza greșit în tot felul de împrejurări. Gyuri chiar a fost genial. Din toate punctele de vedere”. 

Florin Constantin: «Acum Divertis a rămas cu un handicap»

Florin Constantin a fost profund afectat de moartea lui Ioan Gyuri Pascu
Florin Constantin a fost profund afectat de moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Ce spune colegul sau de la Divertis, Florin Constantin după moartea lui Gyuri Pascu: „Am aflat astăzi dimineață de moartea sa, printr-un telefon că acum sunt la Iași. Sunt darâmat. Acum Divertis a rămas cu un handicap. Nu știu dacă după moartea lui Gyuri se mai poate numi Divertis. Am să merg la înmormântarea lui, normal. Nu am vorbit încă, cu ceilalți colegi din trupă să văd ce fac și dacă știu de decesul prietenului nostru. Acum, în loc să aprind o lumânare la vii, o aprind la morți. Peste câteva zile trebuia să ne întâlnim cu toții la un spectacol în Vaslui; cel mai probabil o să se susțină evenimentul, o să mergem acolo, dar nu o să mai fie același umor", a declarat pentru Click! , Florin Constantin. 

Elena Cârstea: «Nu am mai apucat să te văd să ne bucurăm»

Elena Cârstea regretă că a pierdut legătura cu Ioan Gyuri Pascu
Elena Cârstea regretă că a pierdut legătura cu Ioan Gyuri Pascu

Și Elena Cârstea s-a arătat extrem de îndurerată. Interpreta, care se află în țară de câteva săptămâni, nu l-a mai văzut pe colegul ei de 3 ani, când l-a invitat la masă. ”Nu l-am mai văzut de trei ani, când l-am invitat la masă. Regret enorm dispariția lui. Gyiuri  a fost coleg  de școală cu Sanda,sora mea mai mare, așa ne-am și cunoscut, și după aceea, l-am luat în formația mea, Trandafirii Negrii”, a spus pentru Click!, cântăreața. ”Nu pot să-ți spun cât de tare m-ai îndurerat, când am citit acum că ai plecat dintre noi. Sunt la Agnita, unde ne-am născut amândoi și am crescut împreună cu speranțe și vise mărețe de a reuși într-o zi în muzică și scenă. Nu am mai apucat să te văd să ne bucurăm, să plângem amintirile noastre. Dumnezeu să aibe grijă de sufletul tău minunat, să umpli Raiul de bucurie și zâmbete. Pe curând prieten drag, ai luat în inima ta toată dragostea noastră.

RIP Ioan Gyuri Pascu”, a scris Elena Cârstea pe Facebook.

Paula Chirilă: «Drum bun, dragule!»

Paula Chirilă a fost șocată de vestea că Ioan Gyuri Pascu a murit
Paula Chirilă a fost șocată de vestea că Ioan Gyuri Pascu a murit

Paula Chirilă: ”Sunt în stare de șoc, cu ochii plini de lacrimi și cu inima zdrobită... nu credeam că am să trăiesc ziua aceea, în care o să plece definitiv... Un suflet fragil și un spirit mult prea evoluat pentru vremurile pe care le parcurgem... Nu are lumea asta loc pentru câtă dragoste și cat talent avea Gyuri Pascu... A ars mult prea tare și mult prea repede... Drum bun, dragule.... și îți mulțumesc pentru tot ce ai dăruit acestei lumi”, a scris și Paula Chirilă pe contul ei de Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net