Ioana Ignat, fumătoare de la 13 ani: “Mi-au zis că o să-mi pierd vocea”

Ultima actualizare:

    Ioana Ignat
Ioana Ignat

Fosta concurentă de la „Vocea României” şi interpreta mai multor hituri, printre care şi „Doar pe a ta”, cu Edward Sanda, i-a făcut câteva dezvăluiri şocante Dianei Pârvu, fosta gazdă a emisiunii „Codul Fericirii”, de la Kanal D, care şi-a lansat vlog-ul „Joy cu Diana Pârvu”.

Pe Ioana Ignat (20 de ani) aţi remarcat-o, cu siguranţă, acum doi ani, la „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. Timpul a trecut şi a avut parte de câteva hituri, însă puţini îi ştiu povestea de viață. „Am fumat foarte mult, de când eram mică, am renunţat la ţigări după 7 ani, acum, în februarie. Am renunţat şi la alcool, beau doar vin de casă. Au fost mulţi care mi-au zis că am disfonie şi spuneau că mi se va termina vocea într-un an. Am început de mică să fac muzică, dar canto am făcut doar două şedinţe, ca să învăţat să respir. Din clasa a X-a am început să cânt la nunţi şi la botezuri şi câştigam mulţi bani. Nu ştiam ce să fac cu banii câştigaţi, i-am dat părinţilor mei”, i-a povestit Ioana Dianei Pârvu. Solista explică și cât de greu este să ajungi vedetă. “Nu te lasă taxiul lângă succes, trebuie să muncești. Am avut parte de multe nopţi nedormite. Am multe responsabilităţi, îmi ajut şi părinţii. Am fost mulţi copii, mâncare puţină. Acum suntem șase, a născut mama din nou, e băieţel, a fost botezul, îl cheamă Luca”, a mai dezvăluit.

Diana Pârvu și-a lansat vlog și a avut-o invitată pe Ioana Ignat
Diana Pârvu și-a lansat vlog și a avut-o invitată pe Ioana Ignat

“Ştiu ce înseamnă să ţi se spună că nu vei reuşi sau că nu vei putea să realizezi ce îţi doreşti. Dar viata mi-a demonstrat că totul e posibil. De aici şi vlogul acesta, conceput astfel. Cred că puterea exemplului este cea mai bună, aşa că o să vedeţi poveşti de succes ale unor oameni simpli sau vedete, în fiecare ediţie. Chiar îi invit pe cei care au o poveste interesantă să îmi scrie pe Facebook sau pe Instagram. Chiar cred în oameni, cred că oricine poate realiza orice. La acest vlog am fost ajutată de iubitul meu, Sergiu Negoţiu Piloff, care face «Test de Vedetă», la Teo Show, de la Kanal D, şi care mi-a filmat şi montat materialul. Pentru că noi facem totul în echipă”, ne-a spus Diana Pârvu, fosta gazdă a emisiunii “Codul fericiri”, de la Kanal D, şi a rubricii “Meteo” de la Ştirile Kanal D.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net