Ioana Maria Moldovan a sărbătorit la castel de ziua ei

Ultima actualizare:

    Ioana Maria Moldovan a sărbătorit împlinirea a 34 de ani la Castelul Cantacuzinofoto: arhiva personală
Ioana Maria Moldovan a sărbătorit împlinirea a 34 de ani la Castelul Cantacuzinofoto: arhiva personală

N-o să uite niciodată ziua în care a împlinit 34 de ani. Ioana Maria Moldovan a avut parte de o aniversare de basm, la propriu.

„Pentru că-mi plac poveștile cu prinți și prințese, anul acesta am avut parte de o surpriză, o zi de naștere sărbătorită la Castelul Cantacuzino! A fost ca-n fiecare an o aniversare în familie, ceva simplu, liniștit, într-un cadru de poveste. Am petrecut câteva ore faine, iar apoi am continuat petrecerea în redacția știrilor Prima TV, unde a mai fost o sărbătorită o colegă de-a mea, Mirela”, a povestit Ioana Maria Moldovan, pentru Click!

„Am încheiat seara aniversară la «Focus din inima României», pentru că nu puteam lipsi de la intâlnirea cu telespectatorii care mă primesc în casele lor de luni până joi, de la ora 23.15. A fost o zi de naștere de poveste, cu sute de mesaje sincere, gânduri frumoase și cadouri de suflet. M-am bucurat să văd câtă lume n-a uitat de aniversarea mea. Mesajul care mi-a rămas în minte sună cam așa: «Ioana, la mulți ani! Să fii și să ai! Dar mai ales să fii»”, a mai povestit știrista.

A fost oprită în trafic de poliție, chiar de ziua ei

„Anul acesta chiar și un polițist mi-a urat «La mulți ani!». Oprită în trafic pentru un control de rutină și prinsă puțin pe picior greșit, am scăpat basma curată totuși. Omul legii m-a iertat, că doar o dată-n an e ziua mea”, a mai spus Ioana Maria Moldovan.

Ioana Maria Moldovan s-a născut la 9 august 1982, la Târgu Mureș. Vedeta de la Prima TV a recunoscut pentru site-ul postului de televiziune că și-a dorit meru să lucreze în acest domeniu: „De mică visam să ajung «tanti de la televizor», mă uitam cu jind la prezentatoarele tv de atunci, și de fiecare dată când rămâneam singură acasă, mă îmbrăcam cu sacourile mamei, mă rujam și mă așezam în fața oglinzii pentru a vorbi ca la televizor”.

Visul ei s-a împlinit. Lucrează în televiziune de la 20 de ani. Prima dată a colaborat cu un post tv local din Târgu Mureș, a ajuns celebră pentru „Poveștirile” de la postul tv ACASĂ, iar din 2014 s-a alăturat echipei Prima TV, prima dată ca prezentatoare a emisiunii „Times New Roman TV”, iar acum deschide un nou capitol în cariera ei, ca jurat al emisiunii „Nunţi de Poveste”. Alături de Dan Finţescu în juriul emisiunii, Ioana va fi responsabilă cu notarea vestimentaţiilor, coafurilor şi machiajului nuntaşilor, în emisiunea prezentată de Nicoleta Luciu şi Denis Ștefan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net