Ioana Năstase, mesaj șocant în miez de noapte: «Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit» Se desparte din nou de Ilie?

Ultima actualizare:

    Ioana și Ilie Năstasefoto: BLITZ / Click!
Ioana și Ilie Năstasefoto: BLITZ / Click!

Se anunță un nou divorț răsunător în showbiz? Ioana Năstase a postat, în miez de noapte, un mesaj șocant în care anunță că a încheiat un capitol din viață! Ioana spune că a ajuns la capătul răbdării, însă nu precizează clar dacă a decis să divorțeze din nou de Ilie Năstase.

“Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate! Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA! “, a fost mesajul postat de Ioana Năstase pe pagina ei de socializare.Ioana Năstase a mai anunțat divorțul și în ianuarie după ploaia de palme încasată de la actualul soț, Ilie Năstase. Ioana depusese atunci actele de divorț la Hârșova, însă a fost convinsă de Ilie să renunțe la divorț.

Citește și:

EXCLUSIV Ioana Năstase și-a retras cererea de divorț: "Ilie Năstase are nevoie de mine, de ajutorul meu"

EXCLUSIV Ioana Năstase, apariție de 300.000 de euro la divorț, la Judecătoria Hârșova: "Nu pot trăi în violență"

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg