Ioana, fata lui Mădălin Voicu este gravidă în şase luni. Prima imagine cu burtica

Ultima actualizare:

Ioana Voicu (33 de ani), fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată cu primul ei copil. Prezentatoarea tv a dezvăluit că e gravidă în șase luni și va naște în primăvară.

Ioana Voicu este gravidă foto: Instagram
Ioana Voicu este gravidă foto: Instagram

Ioana Voicu a făcut sarcina publică de abia acum pentru că a avut mai multe probleme de sănătate în primele patru luni. Fiica lui Mădălin Voicu a declarat că nu a fost ceva grav, dar a vrut să se concentreze pe copil.

„A fost o sarcină cu mici urcușuri, coborâșuri. De asta sunt puțin mai atentă. a fost puțin mai greu în primele patru luni. De asta am și făcut anunțul public acum, că nu am vrut până nu eram eu psihic ok. Nu a fost ceva foarte rău, dar deja sentimentele sunt profunde de când rămâi însărcinată și ești mai grijulie față de copil, nu de propria persoană. Am avut niște sperieturi.”, a declarat Ioana Voicu, pentru Antena Stars.

Ioana Voicu va naşte o fetiţă în mai foto: Instagram
Ioana Voicu va naşte o fetiţă în mai foto: Instagram

De ce a ales Ioana Voicu numele Annora pentru fată

Ioana a dezvăluit că va avea o fetiță și că a ales un nume deosebit: Annora, un nume pe care l-a visat acum trei ani.

„Iese taur ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema”, a mai spus fiica lui Mădălin Voicu.

Mădălin Voicu îşi dorea un nepot

Ioana, alături de tatăl ei, Mădălin Voicu foto: instagram
Ioana, alături de tatăl ei, Mădălin Voicu foto: instagram

Ioana a completat că tatăl ei își dorea un nepot și că îi cere de trei ani fiicei sale să facă un băiat. Însă, așa cum a simțit Ioana, ea va avea o fată.

„Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă. Și din gașca de prieteni sunt rima care o să dea startul. Tata era foarte sigur că este băiat și eu mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu când voi rămâne gravidă voi avea fată”, a mai spus fiica lui Mădălin Voicu”, a declarat Ioana Voicu.

Mădălin Voicu nu a ştiut nici el că fiica lui e gravidă

Mădălin Voicu a declarat că fiica lui i-a spus că va fi bunic de abia pe 16 ianuarie, cu o zi înainte de a face publică vestea că e gravidă. El a aflat la un fel de petrecere dată de Ioana pentru a-l anunța. Deși și-ar fi dorit să aibă nepot, Mădălin Voicu este foarte fericit că va fi bunic de fată, ceva ce nu a mai experimentat până acum.

Ieri (n.red: duminică, 16 ianuarie) am fost și la aflarea acestei vești. Ea a făcut un fel de petrecere. N-am știut! N-a vrut să spună deloc. Mie nu mi-a spus nimeni, mai ales că era ordin dat: ”Lui tata nu-i spuneți nimic”. Eu îmi doream să fie băiat, nu din misoginism, dar voiam să fie băiat pentru că, după părerea mea, băieții sunt mai ușor de crescut. Se va descurca, este foarte ambițioasă și este cu un instinct de mamă... Știu că o să fie totul în regulă. E și foarte riguroasă și disciplinată Ioana. Sper să contribui și eu la educația fetei. Mi-e drag să fac acum pe bunicul de fată pentru că e prima experiență”, a spus Mădălin Voicu.

Ioana Voicu a dat Conservatorul pe televiziune

Ioana Voicu prezintă știrile la Aleph News, de la ora 9 dimineața. Ea mai lucrat și la TVR. „Știrile sunt cea mai mare provocare. De la a lucra în tot felul de programe, la editare și prezentare, eu venind din cu totul alt mediu. Este o experiență frumoasă, învăț în fiecare zi un lucru nou și a ajuns să îmi fie foarte dragă această provocare”, a povestit, la un moment dat Ioana.

Fiica lui Mădălin Voicu provine dintr-o familie cu talent musical și, până la zece ani, Ioana a învîțat să cânte la vioară de la bunicul ei, Ion Voicu. A fost studentă la Conservator, dar a renunțat în anul II, când și-a anunțat tatăl că vrea să urmeze o carieră în televiziune.

„Când i-am spus tatălui meu că vreau să renunţ la Conservator, eram deja în anul II şi, spre surprinderea mea, a înţeles şi mi-a zis «bine, fata mea, şi ce vrei să faci?». Şi i-am răspuns fără ezitare: «televiziune».  A primit bine vestea, dar nu cred că se aştepta să fiu atât de hotărâtă”, a mai povestit Ioana.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net