M─âd─âlin Voicu ╚Öi-a prezentat noua iubit─â la tv. Ce declara╚Ťii au f─âcut cei doi

image
M─âd─âlin Voicu a venit cu iubita lui la tv

Adriana și Mozart se bat pentru inima lui Mădălin Voicu. Artistul este din nou îndrăgostit și mai fericit ca niciodată. În emisiunea Exclusiv Vip de la Prima Tv, prezentată de Cristi Brancu, Mădălin Voicu și-a prezentat iubita, pe care nu a mai scos-o până acum pe micul ecran.

Aceasta a f─âcut m─ârturisiri din culisele vie╚Ťii de cuplu. ÔÇ×Avem un c─â╚Ťel c─âruia ├«i spunem Mo╚Ť ╚Öi este ╚Ťigan. Gogu este fratele lui Mozzart, este un bulldog cu pene. Este un papagal gri african pe care M─âd─âlin ╚Öi l-a dorit ├«ns─â nu a ╚Ötiut cum se ├«ngrije╚Öte o pas─âre. A╚Öa c─â, atunci c├ónd l-a adus acas─â, i-a dat degetele proprii s─â le ciuguleascaÔÇŁ, spune Adriana.

M─âd─âlin Voicu a m─ârturisit c─â Adriana, Mozart ╚Öi cu Gogu au fost, ├«n anul de pandemie, culoarea vie╚Ťii lui. ÔÇťEi sunt cei care ├«mi coloreaz─â via╚Ťa, al─âturi de copii, dar ╚Ötiu asta ╚Öi sunt speculativi. Eu o am pe mama, care are 89 de ani, pe Gogu ╚Öi pe Mozart ╚Öi pe doamna st─âp├ón─â inelelor. Adriana este bun─â, lung─â, cald─âÔÇŁ. Astfel isi caracterizeaza M─âd─âlin Voicu iubita.

Artistul nu este tocmai darnic cand vine vorba de de declara╚Ťii de dragoste. ÔÇť├Ämi spune c─â m─â iube╚Öte la 2 ani. Partea comic─â este c─â dupa ce i-am f─âcut repro╚Öuri a ├«nceput cu acela╚Öi 3 cuvinte care ma descriuÔÇŁ, i-a marturist Adriana lui Cristi Brancu.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan