Mădălin Voicu și-a prezentat noua iubită la tv. Ce declarații au făcut cei doi

Ultima actualizare:

    Mădălin Voicu a venit cu iubita lui la tv
Mădălin Voicu a venit cu iubita lui la tv

Adriana și Mozart se bat pentru inima lui Mădălin Voicu. Artistul este din nou îndrăgostit și mai fericit ca niciodată. În emisiunea Exclusiv Vip de la Prima Tv, prezentată de Cristi Brancu, Mădălin Voicu și-a prezentat iubita, pe care nu a mai scos-o până acum pe micul ecran.

Aceasta a făcut mărturisiri din culisele vieții de cuplu. „Avem un cățel căruia îi spunem Moț și este țigan. Gogu este fratele lui Mozzart, este un bulldog cu pene. Este un papagal gri african pe care Mădălin și l-a dorit însă nu a știut cum se îngrijește o pasăre. Așa că, atunci când l-a adus acasă, i-a dat degetele proprii să le ciuguleasca”, spune Adriana.

Mădălin Voicu a mărturisit că Adriana, Mozart și cu Gogu au fost, în anul de pandemie, culoarea vieții lui. “Ei sunt cei care îmi colorează viața, alături de copii, dar știu asta și sunt speculativi. Eu o am pe mama, care are 89 de ani, pe Gogu și pe Mozart și pe doamna stăpână inelelor. Adriana este bună, lungă, caldă”. Astfel isi caracterizeaza Mădălin Voicu iubita.

Artistul nu este tocmai darnic cand vine vorba de de declarații de dragoste. “Îmi spune că mă iubește la 2 ani. Partea comică este că dupa ce i-am făcut reproșuri a început cu același 3 cuvinte care ma descriu”, i-a marturist Adriana lui Cristi Brancu.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net