Ion Țiriac are cu ce se mândri. Fiica lui nu este model, dar arată ca unul veritabil

image
Singura fiică a lui Ion Țiriac poate detrona multe modele celebrefoto: Instagram

Ion Țiriac (78 de ani) a fost căsătorit o singură dată și are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relație care nu a fost niciodată oficializată, cu ziarista egipteană Sophia Ayad. Fostul mare jucător de tenis se mândrește cu fiica sa care i-a moștenit calitățile fizice ale mamei sale, cele de care s-a îndrăgostit magnatul. Tânăra arată și pozează ca un model adevărat, însă nu a ales să urmeze acest domeniu, ci a ales să-l urmeze pe cel al mamei sale, jurnalismul.

Ion Țiriac este un tată împlinit, copii săi fiind mari și mai ales frumoși. Omul de afaceri are trei copii recunoscuți ofical: Ion Ion (41 de ani), care provine din relația cu manechinul american Mikette von Issenberg și Ioana (20 ani) și Karim (23 de ani) din relația cu ziarista egipteană Sophie Ayad. Tenismenul a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, o fostă handbalistă a echipei Știința București, din 1962 până în 1965. Deși relația cu ziarista Sophie Ayad nu a fost oficializată niciodată, aceasta i-a dăruit doi copii, printre care și singura fiică a magnatului.

image
Ioana Țiriac este o tânără extrem de frumoasă, atât la chip, cât și la corp

Ioana este o tânără adevărată, din toate punctele de vedere, mai ales din cele fizice, atuurile ei fiind bine evidențiate în pozele pe care le publică pe rețelele de socializare. În prezent, aceasta locuiește cu mama sa la Monte Carlo, însă tenismneul are o relație foarte bună cu aceasta, el vizitându-o și asigurându-se că nu îi lipsește nimic din punct de vedere financiar. Fiul mijlociu al lui Țiriac locuiește și el cu mama sa, însă în ultima perioadă a locuit în State, acolo unde și-a făcut studiile.

image
Ioana a moștenit atuurile fizice ale mamei sale

Ioana a moștenit trăsăturile fizice ale mamei sale, cu care, cu siguranță, la cucerit și pe tenismen. Tânăra este o blondă pasională, așa cum arată fotografiile sale, care atrage privirile multora.

image
Ion Țiriac are grijă ca prințesei lui să nu-i lipsească absolut nimic și să ducă o viață fără griji

Fiica magnatului Ion Ţiriac duce o viaţă fără griji. Se pare că a îmbrăţişat meseria mamei, dar ar avea spiritul anteprenorial al tatălui său, pe care îl vizitează destul de des. Când vine în România, îşi dă check in complexul de lux Stejarii, ansamblul deţinut de fostul tenismen în nordul Capitalei.

image

“La mulţi ani celui mai bun tată, pe care orice fată din lumea întreagă şi l-ar dori. Nu ţi-am spus niciodată asta, dar te iubesc până la lună şi înapoi. Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”, scria Ioana pe pagina de Facebook de ziua lui Ion Țiriac, născut pe 9 mai, 1939.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
gabriela cristea
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
produse alimente jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
FotoJet (1) jpg
iulia albu
WhatsApp Image 2022 09 27 at 17 13 33 jpeg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub chirilă esca arsinel png
Adrian Mutu și Alexandra Dinu
jennifer lopez jpg
Gwyneth Palthrow a realizat o ședință foto provocatoare jpg
gabriela cristea