Ionela Prodan ar fi împlinit 71 de ani! Mesajul trist al Anamariei

Anamaria şi Ionela Prodan
Anamaria şi Ionela Prodan

Aproape jumătate de an s-a scurs de când Ionela Prodan s-a stins din viaţă pe un pat de spital, timp în care fiica ei Anamaria a încercat prin toate metodele să-i păstreze vie amintirea. Sâmbătă (6 octombrie), regretata interpretă de muzică populară ar fi împlinit 71 de ani , iar impresara a publicat un mesaj emoţionant pentru fiinţa a cărei disparţie o plânge continuu.

Anul trecut, Anamaria Prodan îi făcea mamei ei un chef de pomină la împlinirea vârstei de 70 de ani, petrecere la care solista a primit laudele invitaţilor pentru noul look. Nimeni nu ar fi crezut atunci că interpreta se va stinge din viaţă câteva luni mai târziu din cauza unei boli necruţătoare. La un an de la momentul festiv, când Anamaria Prodan i-a făcut mamei sale un tort cu multe etaje şi s-au bucurat împreună de cadouri, impresara a scris câteva rânduri emoţionante.


    Anamaria şi Ionela Prodan
Anamaria şi Ionela Prodan

"La mulți ani, iubita mea Mamă!!! Să-ți dea Dumnezeu cea mai frumoasă petrecere pentru ziua ta de naștere acolo unde ești! Eu sunt cu inima și cu toată ființă mea “forever“  (pentru totdeauna) lângă tine și știu că și tu ești secundă de secundă lângă mine! Te iubesc fără limită!", a notat Anamaria Prodan.

Impresara s-a ocupat de funeraliile mamei ei, care s-a stins din viaţă în această primăvară. Ionela Prodan a murit de mână cu fiica ei la Spitalul Elias, unde se afla internată. Suferea de cancer la pancreasului, iar tratamentele nu mai dădeau rezultate.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
Mihai Bendeac FOTO Facebook
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg