Ionela Prodan, înmormântată în costum popular, la cimitirul Bellu

Ultima actualizare:

    Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Ionela Prodan, a murit luni seara la spital
Îndrăgita cântăreață de muzică populară, Ionela Prodan, a murit luni seara la spital

Cu multă durere în suflet, Anamaria Prodan a anunțat pe Facebook unde va fi înmormântată celebra sa mamă. Artista își va dormi somnul de veci în același cimitir unde se află îngropat și soțul ei, Traian Tănase.

Luni seară, la ora 21.00, s-a stins din viață Ionela Prodan, pe un pat din spitalul Elias, după o luptă crâncenă cu cancerul la pancreas. Fiica sa Anamaria i-a fost alături și i-a citit rugăciuni până și-a dat ultima suflare. Prietenii și colegii de breaslă ai emblemei muzicii populare oltenești au rămas înmărmuriți la auzul veștii. Acum, întreaga familie se pregătește de înmormântare.

”Cei care vor să își ia rămas bun de la mama mea Ionela Prodan a pot face la capela cimitirului Bellu, începând de marţi (17 aprilie), ora 17. Ceremonia de înmoromântare va avea loc la cimitirul Bellu, (Șoseaua Olteniței nr 3/5 București), joi (19 aprilie), ora 12.00 numai familia și preietnii apropiați sunt așteptați după înmormânatre la restaurantul Premier Palace”, a scris Anamaria pe Facebook.

Artista își va dormi somnul de veci în același cimitir unde se află și soțul ei, Traian Tănase, care s-a stins din viață la 54 de ani, după un accident cerebral.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net