Ionela Prodan, între viaţă şi moarte. Ce declară asistenta de la spitalul la care este internată


    Cântăreaţa a fost diagnosticată cu cancer la pancreas în stadiu terminal
Cântăreaţa a fost diagnosticată cu cancer la pancreas în stadiu terminal

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan se zbate între viaţă şi moarte, iar starea sa de sănătate este una foarte precară. Mama Anei Maria Prodan suferă de mai mulţi ani de probleme cardiace, iar în urmă cu puţin timp a fost diagnosticată cu cancer galopant la pancreas care s-a extins în tot organismul deja slăbit.

O asistentă de la spitalul Elias, locul în care Ionela Prodan este internată, a oferit o scurtă declaraţie în care susţine că artista trăieşte doar datorită aparatelor care o menţin în viaţă şi că organismul acesteia nu mai răspunde medicamentelor. Aceeaşi asistentă a dezvăluit că boala Ionelei Prodan se află în fază terminală şi că şansele de supravieţuire sunt foarte mici, undeva la 1%. 

„În momentul în care a fost adusă la spitalul nostru, Ionela Prodan era în stare foarte gravă. Medicii spitalului au făcut tot ce au putut. Cu toţii am depus toate eforturile să reuşim să o stabilizăm, însă din păcate corpul doamnei Prodan nu mai reacţionează. În acest moment doamna Prodan trăieşte datorită aparatelor. Aşteptam decizia familiei, mai precis a Anemaria care este cea care trebuie să hotărască ce se întâmplă cu mama sa în viitor”, a declarat aceasta, potrivit Evenimentul Zilei. 


    Ionela Prodan se află în stare critică Foto:Arhivă personală
Ionela Prodan se află în stare critică Foto:Arhivă personală

Ana Maria este devastată de gânduri sumbre şi în seara de 1 aprilie a scris un mesaj emoţionant pe pagina personală de Facebook, adresat mamei sale. „Aş opri timpul tău ca să te duc peste tot în lume, să te fac să zâmbești... să-ți spun ce însemni pentru mine ... Aș opri timpul ca să mă urmărești secundă de secundă peste tot în media și să-ți suni prietenele să le povestești cât de minunată este fata ta .... Aş opri timpul ca să ai timp să trăiești și pentru tine ... Pentru că ai trăit doar pentru mine ...pentru familia ta ... pentru casa ta ..... Aş opri timpul ca să te aud râzând și cantand. Aș opri timpul ca să-mi înregistrez pe tine forever fiecare gest al tău și fiecare grimasă pe care o faci.....de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide că are nevoie de tine ...iar eu ...voi avea nevoie de amintirea ta sfânta.  Aş opri timpul ca să-ți mulțumesc pentru fiecare sfat pe care l-am primtit de la tine .... pentru că am absorbit ca un burete de la tine fiecare cuvințel pe care mi l-ai spus ... Aș opri timpul ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise , despre moarte , despre respect, despre voință, despre alegeri, despre putere, despre demnitate despre durere,despre incăpățânarea de a trăi pentru cei pe care îi iubește cu patimă și prin cei pe care i-ai divinizat.  Aș opri timpul pentru că-ți dorești să-ți crești nepoții și să-i înveți tot ce însemna ...viața.  Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată .... Aș da din timpul meu pentru ca tu să rămâi”, au fost o parte din cuvintele scrise de Ana Maria. 

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
wild bear selfie Colorado  jpg
image
image
image
image
image
image
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg