Ionela Prodan nu ştia că era grav bolnavă! Anamaria o încuraja mereu că se va face bine

Ultima actualizare:

    Ionela Prodan a fost internată în ultima lună de viaţă la Spitalul EliasFoto: arhivă personală
Ionela Prodan a fost internată în ultima lună de viaţă la Spitalul EliasFoto: arhivă personală

Acum sunt de înţeles reacţiile Anamariei Prodan la adresa celor care vorbeau în media despre boala mamei ei. Impresara îşi ferea mama cât de mult putea ca ea să nu afle că lucruri grave se petrec în organismul ei. Vedeta chiar a rugat cadrele medicale de la Spitalul Elias, unde regretata solistă de muzică populară şi-a petrecut ultima lună din viaţă, să nu dea informaţii cuiva din dosarul medical al artistei. Potrivit apropiaţilor, Ionela Prodan, în schimb, simţea că ceva nu merge şi era mereu îngrijorată pentru că trebuie să facă tot mai multe analize.

Ionela Prodan şi-a dat ultima suflare luni seară, în jurul orei 21.00, pe un pat de spital. Alături de ea s-a aflat în permanenţă fiica Anamaria Prodan, care de altfel a şi făcut anunţul trist. Tot ea a încercat să-şi protejeze mama de  afle informaţii despre starea ei de sănătate. De aceea, nu de puţine ori, prezentatoarea s-a supărat pe cei care vorbeau pe la televizor despre boala Ionelei Prodan. 

Codrin Ştefănescu, unul dintre liderii PSD, a făcut mărturisiri dureroase la scurt timp după ce a aflat despre decesul Ionelei Prodan. Prieten de familie cu solista, politicianul a vorbit la un post tv despre ultima discuţie pe care a avut-o cu artista. Acesta a dezvăluit că aceasta avea pierderi de memorie şi simţea că ceva nu este în regulă, deşi Anamaria o încuraja că se va face bine.


    Codrin Ştefănescufoto: captură video
Codrin Ştefănescufoto: captură video

"Ionela s-a prins că ceva nu este în regulă după ce Anamaria i-a spus că trebuie să facă mai multe analize. Mie și prietenilor ne-a rugat să nu îi spunem nimic. Cu câteva zile înainte să intre în comă, avea pierderi de memorie. Mi-a spus că ea se prăpădește, dar vrea o diplomă de la Ministerul Culturii. Familia, copiii, nepoții și noi am sperat într-o minune de la Dumnezeu că se va face ceva", a spus Codrin Ştefănescu.

Ionela Prodan s-a internat la începutul anului cu probleme cardiace. A stat sub supraveghere câteva săptămâni, dar la mijlocul lunii trecute ea a fost dusă din nou la spital. De data aceasta la Elias, unde medicii au încercat să o trateze. Din păcate, medicamentele administrate perfuzabil nu i-au fost de folos. În urmă cu doar câteva zile, starea ei s-a degradat şi a fost transferată la Terapie Intensivă. A fost conştientă până în ultimul moment, dar organismul ei slăbit de boală a cedat luni seară. Artista s-a stins de mână cu fiica ei, Anamaria Prodan.  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net