Ionela Prodan, stare de sănătate critică: «Nu credem că va trece de această noapte»


    Ionela Prodan și Ana Maria Prodan
Ionela Prodan și Ana Maria Prodan

Ionela Prodan s-ar lupta în aceste momente pentru viață, conform unor surse. Cunoscuta interpretă de muzică populară a ajuns din nou de urgență la spital, iar tratamentul administrat nu ar fi funcționat. Ionela Prodan se simte în prezent și mai rău, potrivit Evz.

Ionela Prodan se confruntă cu mai multe probleme medicale de la începutul anului. Artista a fost internată în repetate rânduri în spital, transportată de urgență de multe ori chiar de fiica ei. Ana Maria Prodan a rămas non stop lângă mama ei. 


    Ionela Prodan și Ana Maria Prodan
Ionela Prodan și Ana Maria Prodan

Ionela Prodan suferă nu numai de probleme cardiace. Apropiaţii ei susţin că şi pancreasul i-ar afecta sănătatea interpretei de muzică populară. 

”Nu credem că va trece de această noapte. Starea este extrem de gravă, semnele vitale sunt minime. Doctorii au făcut tot ce au putut și acum totul ține de organismul doamnei Prodan”, au spus sursele apropiate artistei, citate de evz.ro.

Ionela Prodan a fost internată ultima oară în spital pe 16 martie, iar fiica ei, Ana Maria Prodan i-a stat alături. La sfârșitul lunii ianuarie, Ionelei Prodan i-a fost montat un holter la inimă pentru a-i fi monitarizată. 

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg