Ionuţ Dolănescu, mesaj pentru fratele său: "Ai ieşit la vânătoare de bani"!

Ultima actualizare:
Dragoş Dolănescu mai are de aşteptat foarte puţin până când instanţa va comunica decizia
Dragoş Dolănescu mai are de aşteptat foarte puţin până când instanţa va comunica decizia

Imediat după ce s-a ivit zvonul că Ionuţ Dolănescu (44 de ani), fiul cel mare al regretatului solist de muzică populară Ion Dolănescu, ar fi fost implicat, în Australia, în urmă cu mai bine de 18 ani, în traficul cu droguri, iată că artistul reacţionează prin mandatara sa, Lucia Coman.

Scandalul continuă în familia Dolănescu! Ionuţ şi Dragoş (38 de ani) se ceartă în continuare pe averea tatălui lor decedat. În prezent, acuzaţiile lui Dragoş privind implicarea lui Ionuţ în traficul de droguri sunt dezminţite. "Adevărul care l-a condus la moarte pe maestrul Ion Dolănescu îl ştie doar bunul Dumnezeu, nu tu; poate doar o imaginaţie bolnavă te ajută să spui asta, dar sperăm să nu fie aşa… De ce trebuia Ionuţ să vândă droguri dacă tatăl tău îi dăduse ceva averi, maşini, apartamente… plus bani din cântări şi din meseria de profesor pe care o avea? Câştiga şi avea destul, nu trebuia să aibă relaţii cu chinezi sau alte naţionalităţi",  a mărturisit Ionuţ pentru fratele lui, prin mandatara sa, Lucia Coman, potrivit Ring.


    Dragoş Dolănescu a adus acuze grave la adresa fratelui său, IonuţFoto: Arhivă personală
Dragoş Dolănescu a adus acuze grave la adresa fratelui său, IonuţFoto: Arhivă personală

Ionuţ Dolănescu se află în Statele Unite ale Americii şi susţine concerte pentru românii de acolo. "Deşi este venit în vacanţă cu familia, noi, românii din America, nu l-am lăsat fără să ne bucure sufletele. Astfel că, din luna decembrie 2014, Ionuţ Dolănescu împreună cu Doiniţa şi Maria Ciobanu au avut de susţinut spectacole aici, la cererea românilor din America. Dragoş Dolănescu se luptă singur, el cu propriul lui ego, nu are adversari, este ceva imaginar, în mintea lui doar. Ionuţ nu atacă, el cântă", a adăugat mandatara lui Ionuţ Dolănescu.

Ionuţ Dolănescu: "Gura păcătosului adevăr grăieşte"

Procesul fraţilor pentru împărţirea averii tatălui lor a început în urmă cu şase ani, iar Ionuţ susţine că fratele lui nu îşi doreşte decât bani şi de aceea recurge la acuze tot mai grave împotriva lui.

"Gura păcătosului adevăr grăieşte. Uite că, fără să vrei, recunoşti că ceea ce te determină să insinuezi şi să denigrezi este nevoia acută de bani, de banii tatălui tău, care se învârte în mormânt când te aude ce debitezi. Pentru că ai văzut că nu poţi intra acum, când tu vrei, când nevoile tale au crescut, în posesia averii după care tânjeşti, ai ieşit la vânătoare. Şi, dacă este adevărat cum vorbeşte satul, că eşti plătit să scoţi veninul ăsta pe gură (…) deci este o sursă de venit. Noi toţi sperăm că tu vei avea măcar un proces de conştiinţă şi că regreţi ceea ce faci inconştient sau nu, iar, dacă nu regreţi acum, grijă mare să nu regreţi mai târziu. Dumnezeu zăboveşte şi loveşte… Se spune că există două complete de judecată: unul în faţa legilor statului şi altul în faţa legilor lui Dumnezeu. Rămâne în sarcina ta să decizi de care te temi mai mult. Până atunci, avem de-a face cu un înger şi cu un demon, tu", a completat mandatara lui Ionuţ Dolănescu, potrivit aceleiaşi surse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net