Irina Loghin a filmat pentru Paște în biserica de suflet a lui Ion Dolănescu

image
Irina Loghin, alături de părintele paroh Emil Cărămizarufoto: arhivă personală

Irina Loghin a realizat o serie de înregistrări muzicale pentru un post de televiziune, în Biserica Sf. Gheorghe Nou, lăcașul de suflet al regretatului solist Ion Dolănescu, care a fost la un pas să-i fie cuscru!

Irina Loghin (80 de ani) a înregistrat pricesne în biserica de suflet a lui Ion Dolănescu, Biserica sf. Gheorghe Nou din Capitală, alături de duhovnicul regretatului artist, părintele paroh Emil Cărămizaru. ”Mari artiști ai României, în frunte cu Doamna Irina Loghin au poposit astăzi în biserica voievodală Sfântul Gheorghe-Nou, cântând pricesne și imnuri pascale, într-o emisiune eveniment, înregistrată de postul România tv. Cu această ocazie, Părintele Paroh Emil Nedelea Cărămizaru a ținut un cuvânt de învățătură și de bun venit pentru îndrăgiții oaspeți. Emisiunea va fi difuzată pe postul România Tv în Sfânta și Marea Sâmbătă-seara, pe 27 Aprilie 2019.”

image
Irina Loghin, în biserica în care a înregistrat emisiunea care va fi difuzată în noaptea de Înviere

Fiica Irinei Loghin, la un pas de căsătorie cu Ionuț Dolănescu

Fata Irinei Loghin, Irinuca, a fost la un pas de căsătorie cu Ionuț Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu. Acest lucru se întâmpla acum mai bine de 20 de ani. Iubirea cu năbădăi dintre copiii celor doi mari artişti s-a sfârşit însă brusc! Irinuca lucrează de ani de zile la birou, la o firmă de telefonie, deși chipul de păpușă ar fi ajutat-o să aibă o carieră în televiziune. “N-a fost să fie. Irinuca e o fată minunată, educată şi cu mult bun-simţ”, spunea solistul. Irinuca, alintată Iris de mama ei, s-a căsătorit în iulie 2018 cu un coleg de serviciu pe nume Bogdan Barbu. Nașii cuplului au fost Alina și Romeo de la trupa Alesis.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
amalia puflea sol gimnastica jpeg
000 32K48JY jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg