Irina Loghin: ”Era sa fiu mâncată de lupi”. Trauma din copilărie care a marcat-o pe viață

26 mai 2021
irina loghin jpeg
Irina LoghinFoto: arhivă personală

Irina Loghin a trăit un adevărat coșmar, în copilărie. Artista a povestit în cadrul emisiunii lui Dan Negru, ”Legendele”, de la Antena 1, despre drama care i-a marcat copilăria și chiar viața. Artista de muzică populară a fost la un pas să fie ucisă de o haită de lupi, atunci când avea doar câțiva anișori.

Irina Loghin s-a născut în satul Gura Vitioarei, Județul Prahova, iar copilăria artistei a fost marcată de lipsuri și greutăți. Cântăreața a crescut într-o familie numeroasă, cu șase copii, unde banii erau puțini și traiul nu era deloc unul ușor. De multe ori, hrana nu le ajungea, iar cântăreața de muzică populară și frații săi s-au deprins de mici cu munca grea. Ajutau în gospodărie, cărând lemne și îngrijind animalele. Cea mai teribilă amintire a Irinei Loghin din această perioadă este reprezentată de momentul în care a fost pe punctul să-și piardă viața.

Irina Loghin: "Erau vreo 6-7 lupi"

Artista a fost fugărită de o haită de lupi când mergea cu oile la păscut și doar printr-o minune a scăpat cu viață. Norocul său a fost că era însoțită de unul dintre frații săi, care a reușit să sperie și să alunge animalele fioroase. „Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât. Când am ajuns acolo, erau foarte mulţi scaieţi care agăţau. Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea, Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Era haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta...m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă”, a povestit Irina Loghin, în emisiunea lui Dan Negru, de la Antena 1.

La 82 de ani, Irina Login se poate mândri cu o carieră impresionantă și o familie minunată. Este căsătorită cu Ion Cernea de mai bine de 45 de ani, iar împreună au adus pe lume doi copii: Irinuca și Ciprian.

Citește și:

Irina Loghin, 15 Revelioane cu familia Ceaușescu. Dezvăluiri emoționante despre copilărie și sărăcie

Irina Loghin nu mai consumă carne de 40 de ani. Iată de ce

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
5leona lewis insarcinata png
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg