Irina Loghin s-a pălmuit ca să nu ajungă cu gușa la cuțit, precum Mirabela Dauer

Ultima actualizare:

    Irina şi-a pus internauţii în cap după  ce a prezentat pe Internet o metodă  inedită de “anihilare” a guşei
Irina şi-a pus internauţii în cap după ce a prezentat pe Internet o metodă inedită de “anihilare” a guşei

Irina Loghin arată impecabil la cei 78 de ani şi fără prea mult ajutor din partea medicilor esteticieni. Cel puţin, solista n-a avut nevoie şi de liposucţia guşii, reuşind să scape de bărbia dublă cu ajutorul unui masaj-minune. Mirabela Dauer (70 de ani) nu a avut încredere în această metodă, aşa că a ajuns pe masa de operaţie.

Celebra solistă de muzică populară a declarat recent că a fost atât de batjocorită de internauţi, în urma videoclipului cu bucluc, încât nu mai vrea să iasă din casă. Pentru cei care nu au vizionat încă înregistrarea, vă spunem că, în cele câteva minute de filmare, ea le sfătuieşte pe femei cum să aibă grijă de ten, dar şi cum să se maseze, cu mişcări rapide ale degetelor, pentru a scăpa de bărbia dublă: ”Guşa începe să formeze de la 30 de ani, aşa că acest masaj, pe care eu l-am învăţat încă din anii tinereţii, de la o altă solistă, dă roade. Primele rezultate se văd cam după o lună. Trebuie însă să lăsaţi degetele aproape inerte, să vă daţi mai înainte cu o cremă pe mâini, şi să repetaţi aceste pălmuieli cât suportaţi, cam în fiecare zi. Pielea din acea zonă se tonifică”, a explicat ea. De altfel, cântăreaţa a mai vorbit, de-a lungul vremii, despre secretul unui trup sănătos: ”Nu mai mănânc carne de 35 de ani, foarte bune sunt legumele, inclusiv morcovii şi merele, am o dietă echilibrată. În plus, fac plimbări lungi, prin Parcul Herăstrău, aproape în fiecare zi, indiferent dacă plouă sau ninge”.

simeon stalpnicul png

Nu mulţi ştiu, dar regina muzicii populare a ţinut la un moment dat şi post negru: ”N-am mâncat mai nimic timp de 11 zile, am băut doar apă. Un profesor rus m-a sfătuit, ca să curăţ organismul. Aş fi ţinut 40 de zile, însă începusem să tremur toată, şi am trecut pe supe strecurate. Atunci m-am vindecat şi de ulcer”.


    Mirabela Dauer şi-a operat guşa în urmă  cu 15 ani după ce a slăbit foarte mult
Mirabela Dauer şi-a operat guşa în urmă cu 15 ani după ce a slăbit foarte mult

Irina susţine că nu a avut nevoie, la faţă, decât de o mică intervenţie la nivelul pleoapelor, căci pielea i se lăsase foarte mult. Cât o priveşte însă pe colega ei de breaslă, Mirabela Dauer nu a avut încredere sau răbdare să se ”pălmuiască” zilnic, aşa că, pentru a scăpa de guşă a fost nevoită să bată la uşa medicului estetician: ”Am fost la profesorul Ioan Lascăr şi mi-am tăiat guşa când eram şi eu mai curajoasă, acum 15 sau 16 ani. Slăbisem foarte tare şi-mi rămăsese la un moment dat o chestie, o guşă, parcă eram boxer. De-atunci nu m-am mai dus, am şi fierea puturoasă şi nu suport nici un fel de anestezie. Sunt dificilă”, s-a confesat ea, la Agentul VIP. 

Anastasia Lazariuc își curăță fața cu mălai

simeon stalpnicul png

Anastasia Lazariuc (64 ani) își întreține frumusețea cu preparate din cămară și din frigider, reușind să arate ca o adevărată divă. Cântăreața a dezvăluit câteva ponturi și trucuri de-ale sale. “Mierea și uleiul de măsline fac minuni, pentru față și corp! Este bine ca după ce ne facem un duș să ne ungem pe tot corpul cu miere sau cu ulei de măsline și să le lăsăm să intre în piele. Dar înainte de a le aplica este indicat să avem pielea curată, să facem un peeling (n.r. – curățare) cu mălai sau zaț de cafea”, spune Anastasia. Pentru ten, artista foloseste măști pe bază de miere, fie se dă cu ulei de argan sau de migdale dulci presat la rece.

Corina Chiriac își sparge ouă pe obraji

simeon stalpnicul png

Și Corina Chiriac (67 ani) deține câteva secrete legate de întreținere și de frumusețe. Conform principiului Cleopatrei, care făcea baie în lapte de bivoliţă, Corina Chiriac se unge pe faţă, gât, decolteu şi coate cu smântână proaspătă sau cu iaurt gras. După circa 15-20 de minute, artista se clăteşte cu apă caldă. Iar pe obraji își sparge un gălbenuș de ou. Pentru ten, Corina mai folosește creme pe bază de miere de albine, iar seara se demachiază cu ulei de floarea-soarelui sau de măsline. Și tot pentru față, cântăreața își face o dată pe lună o infuzie de muşeţel, mentă sau ceai de fructe, ce desfundă nasul şi gâtul și curăţă faţa de impurităţi.

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer