Irina Rimes, primul mesaj de pe patul de spital. E păzită de mama și fratele ei, la Elias

Ultima actualizare:
Irina Rimes, alături de mama ei, la „Vocea României”
Irina Rimes, alături de mama ei, la „Vocea României”

Pentru Irina Rimes, intrarea în Noul An s-a produs cum nu se poate mai rău. Artista a fost dusă de urgență la spital chiar în ziua de 31 și operată ulterior, în urma unei hemoragii interne care îi putea pune viața în pericol.

Fanii cântăreței au stat ca pe ghimpi încă de la aflarea veștii, mai ales că unii dintre ei erau pregătiți să o vadă live pe Irina chiar în acea seară, aceasta fiind nevoită să își anuleze concertul respectiv.După ce a înfruntat prima greutate a lui 2020, Irina Rimes s-a folosit de mijloacele de socializare pentru a-și ține la curent admiratorii în legătură cu starea ei de sănătate. Vedeta a ieșit din operație și starea sa este una stabilă în prezent, iar cei dragi s-au „mutat” deja la Spitalul Elias, acolo unde aceasta este internată.

Irina Rimes, primul mesaj după operație

Irina a publicat în mediul online câteva filmulețe în care arată că este extrem de bine îngrijită, lângă ea în camera de spital fiind mama și fratele artistei, precum și câțiva prieteni apropiați. Prin intermediul acestor video-uri, cântăreața le-a transmis urmăritorilor ei din mediul virtual și primul mesaj după ce și-a revenit din operație.

Când unuia dintre prietenii săi i se putea citi îngrijorarea pe chip, Irina a decis să fie chiar ea cea care îl încurajează spre optimism. „De ce ești trist? Totul va fi bine!”, a spus aceasta  a spus aceasta râzând ulterior, semn că avându-i pe cei dragi alături i-a îmbunătățit artistei prezența de spirit.

„Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulțumesc pentru gândurile frumoase și susținere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut fi prezentă la concertul din Iași”, a declarat Irina, pentru Pro Tv.

Mama Irinei, Valentina Rîmeș, este cea care i-a fost cântăreței alături și pe platourile de filmare de la „Vocea României”, emisiune unde tânăra a devenit de curând unul dintre cei patru jurați. Și, exact așa cum se spune, „la bine și la greu”, probabil că Irina nu va scăpa așa ușor de prezența mamei nici acum, când are cel mai mult nevoie de ea.


    Irina Rimes, alături de mama ei, la „Vocea României”Foto: arhivă personală
Irina Rimes, alături de mama ei, la „Vocea României”Foto: arhivă personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net