Irina Rimes și-a adus iubitul francez în România: “Poate că el e iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el"

Ultima actualizare:

    Irina Rimesfoto: arhivă personală
Irina Rimesfoto: arhivă personală

Irina Rimes (29 de ani) a mărturisit că simte din nou fluturași în stomac. S-a îndrăgostit iremediabil de un tânăr francez, David, care activează tot în domeniul muzicii și care se pare că ar putea fi iubirea vieții ei.

În pandemie, Irina a plecat să locuiască cu iubitul în Franța. Mai nou, l-a adus în Moldova și apoi în România, ca să-i cunoască părinții, relația fiind una cît se poate de serioasă. Mai mult, invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Irina a dezvăluit să e posibil să se întrevadă chiar o căsătorie la orizont. “Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu”, a declarat Irina Rimes, la podcastul lui Damian Drăghici.


     David Goldcher lucrează și el în domeniul artisticfoto: Instagram
David Goldcher lucrează și el în domeniul artisticfoto: Instagram

Iubitul Irinei, pe nume David Goldcher, creează muzică, a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este îndrăgostit-lulea de faimoasa moldoveancă. Artista și noul ei iubit francez au închiriat un apartament cochet în Franța, unde Irina a semnat și cu o nouă casă de discuri

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net