Irina şi Alex de la Loto au doi copii de milioane

21 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Alexandru Croitoru, alături de soţia lui şi de micuţul Alexandru Daniel

Alexandru Croitoru, poreclit “Mânuţa norocoasă” de la Loto, pentru că a îmbogăţit zeci de români, are o familie de invidiat. Prezentatorul emisiunii ”Lozul cel mare” de la TVR 1 a devenit tată, surpriză!, la o zi distanţă de colega lui de prezentare, Irina Mohora, care, la sfârşitul anului trecut, a născut un băieţel.

Pe Alexandru Croitoru (31 ani) şi pe Irina Mohora (32 ani)  îi vedeţi în fiecare duminică seară, la TVR 1, în calitate de gazde ale producţiei ”Lozul cel mare”. Chipeşul prezentator tv, căruia i se mai zice ”Mânuţa norocoasă” sau „Mister 6/49”, şi care este totodată şi directorul de marketing şi de vânzări la Loteria Română,  are o familie de nota zece. Click! vă prezintă, în exclusivitate, fotografii cu soţia, Alexandra, şi cu fiul lor, Alexandru Daniel, în vârstă de un an. 

simeon stalpnicul png
Irina Mohora, cu micuţul Zian Mina

Ca o coincidenţă, Irina Mohora a devenit mamă tot anul trecut, ea născând la o zi după Alexandra.”Soţia lui Alex era programată pe 25 noiembrie la cezariană, dar a născut pe 24. Eu pe 24 am intrat în travaliu şi am născut pe 25. Câteva ore ne-au despărţit să devenim părinţi în acelaşi timp. Pentru prima dată. Amândoi suntem părinţi de băieţi”, ne-a dezvăluit Irina. Superba brunetă şi soţul ei, afaceristul Marius Badea, au un băieţel, Zian Mina. ”E un copil foarte vesel şi curios”, a spus Irina, pentru Click! Micuţul a ales de pe tăviţă, la tăierea moţului, foarfeca, oglinda şi banii. Irina şi Marius s-au căsătorit în 2014, la 9 ani după ce Cupidon i-a săgetat. Alături de colega lui, Irina Mohora, Alex a făcut zeci de români fericiţi, oferindu-le zeci de mii de lei. 

simeon stalpnicul png
Citiţi mai multe în cel mai nou număr al revistei OK! România

Diana Bart, Eli Roman şi Octavia Geamănu au cu ce se lăuda!

simeon stalpnicul png
Octavia Geamănu, Diana Bart și Eli Roman au pozat alături de micuții lor, pentru OK! Magazine

Diana Bart (36 ani), vedeta Prima TV, are o fetiță frumușică foc, care a împlinit 7 luni pe data de 20 decembrie. ”Este minunată. Mă gândesc, câteodată, că atunci când o să crească, o să-mi pară rău că se termină  perioada asta”, a povestit ea, în recentul număr al OK! Magazine. Ea va petrece Revelionul la Budapesta unde va pleca cu mașina cu fiica și cu soțul ei, Mihai Dumitrescu, căruia i-a jurat credință în septembrie, odată cu botezul bebelușei lor. Și Octavia Geamănu (34 ani), de la Antena 1, are cu ce lăuda, căci are un băiețel superb cu Marian Ionescu, Andrei, în vârstă de un an și o lună. Iar Eli Roman, prezentatoare la Realitatea TV, și soțul ei Stelian Negrea, au un băiețel în vârstă de 2 ani, pe Andrei Ioan:. ”Am un copil care doarme singur de când a venit de la maternitate și care s-a acomodat din prima zi în colectiv, astfel că acum, după trei luni de grădiniță, abia putem să-l luăm acasă”, și-a lăudat ea prichindelul cu păr bălai. 

survivor2 png
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
cub tania budi png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg