Irinel Columbeanu a făcut mișto de sărăcia lui la iUmor: «La viața mea am dat pe o șampanie cât dau acum chiria pe un an»

Ultima actualizare:

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la propria persoană.

Când Irinel Columbeanu a pășit în platoul iUmor, jurații au avut un mare șoc: "Niciodată nu mă așteptam să-l văd pe scenă la iUmor", spune Delia. Cele trei vedete din juriu nu s-au așteptat nicio secundă la ceea ce a urmat să se întâmple pe scena comediei.

Fostul milionar trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale, după ce băncile i-au luat averea, însă are puterea să facă și haz de necaz: "Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele!"

Irinel Columbeanu, la iUmor: "Azi ești sus, mâine ești jos"

Însă acesta nu s-a oprit aici, a continuat să vorbească despre cum este viața atunci când rămâi fără milioane: "În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om, deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii", a mai spus Irinel Columbeanu.

Citește și:

Imagini din apartamentul în care Irinel Columbeanu stă cu chirie. A învăţat să-şi facă singur mâncare şi curăţenie

Poze exclusive din casa lui Columbeanu, în perioada de glorie a familiei. Uite ce lux aveau Iri și Moni la picioare!

Irinel a mai vorbit în spirit de glumă și despre relațiile sale: "N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctul acesta matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta. Câd eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă". Jurații nu au putut să se amuze foarte tare, pentru că momentul li s-a părut mai mult trist decât haios: "Pentru mine a fost un moment trist pentru că eu aveam o anumită imagine despre dumnealui și am descoperit acestă imagine nefericită", a spus Delia.

image
image
image
image
image
image
Dana Săvuică și-a arătat noii sâni pe Instagram
Carmen a vizitat Sky Views Observatory, un complex amenajat la etajul 53 al unui zgârie nori de lângă Burj Khalifa
andreea banica lucian mitrea7 png
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png