Irinel Columbeanu, executat silit! Are datorii de peste 250.000 de lei


    Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu

Concediu ruinat pentru Irinel Columbeanu, peste Ocean! De câteva zile omul de afaceri se distrează în America, alături de Nick Rădoi, şi de câteva domnişoare focoase şi nici nu are habar ce se petrece în ţară. Joi a aflat însă că firma deţinută de el va fi executată silit de către Primăria Târgu-Cărbunești din judeţul Gorj.

Irinel Columbeanu a primit o lovitură puternică şi nu din partea fostei soţii, la care a dus-o pe fiica lui Irinuca. Suma pe care o datorează omul de afaceri la bugetul local al primăriei Târgu Cărbuneşti este uriaş., iar milionarul din Izvorani, care în aceste zile trăieşte pe picior mare în America, alături de mai multe domnişoare, urmează să fie executat silit. El nu a mai plătit taxele şi impozitele de mai mulţi ani, iar suma a ajuns la 250.000 de lei. Potrivit Antena Stars, este vorba despre firma de materiale de construcţii pe care fostul soţ al lui Moni o deţine şi care produce aşa-numitul "columbeanit",  un ciment care se face după o reţetă specială şi se întăreşte în doar câteva minute.  

Irinel s-a hârjonit toată ziua cu  miniona din faţa lui, care i-a furat  şi ochelarii, însă în cele din urmă  a încheiat seara cu bruneta  din braţele lui Rădoi
Irinel s-a hârjonit toată ziua cu miniona din faţa lui, care i-a furat şi ochelarii, însă în cele din urmă a încheiat seara cu bruneta din braţele lui Rădoi

Afaceristul a deschis firma în anul 2006, dar nu a plătit niciun leu la bugetul de stat. În 2009, fabrica s-a închis și cei 200 de angajați s-au întos acasă. Autoritățile locale cer acum executarea silită pentru a recupera datoria de peste 250.000 de lei, strânsă în toţi aceşti ani. Astfel, bunurile omului care sunt păzite cu sfinţenie, de câţiva bodyguarzi lui vor fi scoase la vânzare pentru recuperarea prejudiciului.

cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub Kirstie Alley
cub camelia șucu (1) png
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley