Irinel și Monica, din nou împreună pentru fiica lor. Micuța a fost operată în SUA

Mr. Pink, fiul lui, Irina şi Monica. O familie fericită
Mr. Pink, fiul lui, Irina şi Monica. O familie fericită

Cine a spus că familia Columbeanu are o viaţă demnă de un film nu a greşit. În 2006, Monica şi Irinel făceau nunta anului, în 2011 ne şocau cu un divorţ răsunător, după care cearta pentru custodie a ţinut o ţară întreagă cu ochii la televizor. Acum, cei doi părinţi au ajuns la sentimente mai bune, pentru singurul lucru, cel mai de preț, pe care îl mai au în comun: fiica lor Irina. Micuța a fost operată la ochi, în SUA.

În luna mai 2018, Click! scria despre intenția Monicăi Gabor (30 de ani) de a o lua definitiv pe Irina Columbeanu (11 ani) în America, acolo unde ea s-a stabilit din 2012, alături de noul iubit, chinezul Mr. Pink. Irinel Columbeanu (60 de ani) nu i-a servit un refuz, ba chiar a fost foarte deschis să analizeze propunerea pe toate părțile, gândindu-se doar la binele Irinei. Până la decizia finală, iată că Irinuca se află deja în America, în vacanța de vară, însă de acolo mama ei ne-a transmis recent o veste neplăcută, despre o situație medicală cu care se confruntă fiica ei.


    Irinuca se află în vacană, în SUA, până pe 1 septembriefoto: arhivă personală
Irinuca se află în vacană, în SUA, până pe 1 septembriefoto: arhivă personală

”Bună, dragii noștri, în legătură cu miile de mesaje pe care le-am primit de la voi, legate de ce are Irina Columbeanu la ochi, fetița noastră a fost diagnosticată cu salazion. Din octombrie 2017, atât eu, cât și tatăl ei, am tot încercat să îi găsim un tratament care să o vindece de această afecțiune. Din păcate, nimic nu a rezolvat problema, doar a atenuat-o temporar. Pe scurt, fetița noastră de 11 ani are acum nevoie de operație. Acum încercăm din răsputeri să găsim un chirurg din Statele Unite sau România, care să îi îndepărteze chisturile!”, a scris Monica pe Facebook.  Între timp, Irinel și Monica au ales medicul pentru problema Irinei și au decis ca micuța să fie operată în Los Angeles. Și, deși afaceristul de la Izvorani nu a fost foarte încântat de faptul că Monica a dezvăluit cu ceea ce se confruntă Irina, el le-a asigurat de tot sprijinul moral, fizic sau financiar de care ar avea nevoie la momentul intervenției chirurgicale. Operația a avut loc, după cum însăși micuța a anunțat, acum trei zile, pe rețelele sociale.

Irinuca se află în vacană, în SUA, până pe 1 septembrie
Irinuca se află în vacană, în SUA, până pe 1 septembrie

”E o problemă pe care nu voiam să o discut în presă, pentru a nu-i crea neplăceri Irinei”, a declarat Columbeanu, pentru Click!. Iată că problemele i-au unit din nou pe Irinel și pe Monica, afaceristul având acum mai multă încredere în deciziile pe care Monica le ia pentru fiica lor. “Irina a fost operată și cu siguranță se va întoarce în România pe data de 1 septembrie, așa cum părinții ei au stabilit de la început, pentru că va începe școala. Operația nu a fost complicată, nu a necesitat prezența ambilor părinți, dar Irinel a fost mereu cu sufletul alături de fetița lui”, ne-au spus surse apropiate de Irinel Columbeanu.

Irinuca nu îşi ascunde problema de la ochi
Irinuca nu îşi ascunde problema de la ochi

Foştii soţi Monica Gabor şi Irinel Columbeanu au revenit la sentimente mai bune, iar acum singura lor preocupare comună este să o facă fericită pe fiica lor, Irina. În vara lui 2016, Irinel Columbeanu (60 de ani) avea să facă pentru prima oară cunoştinţă cu noul iubit al fostei sale soţii, chinezul Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo. A dus-o pe fiica lui în America, acolo unde Monica era deja instalată, din 2012, şi s-a convins că vila din Malibu, a lui Mr. Pink, poate fi un cămin perfect pentru copila lui. Vizita Irinucăi s-a repetat şi la finele lui 2017, de Sărbători, iar micuţa în vârstă de 11 ani ni l-a prezentat pe reţelele sociale pe fratele ei vitreg, băiatul lui Mr. Pink dintr-o relaţie anterioară. Iată că acum Irinuca se află pentru a treia oară în SUA, unde a zburat singură (cu însoţitor de la compania aeriană), semn că părinţii au încredere maximă în ea.

simeon stalpnicul png

Irinel e de acord ca fetița lui să se mute în SUA

De altfel, casa lui Mr. Pink, din Malibu, ar putea să devină căminul Irinei, în viitorul apropiat, căci Irinel şi Monica iau în calcul mutarea definitivă a copilei în SUA. Iată, din nou, Irinel și Monica sunt împreună, pe aceeasși lungime de undă, legat de viitorul Irinei. “În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei”, declara Irinel pentru Click!

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
Michael Klein, Facebook jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png