Iulia Albu caută bonă! Ce criterii trebuie să îndeplinească doritoarele: «Să îți placă copiii, în caz că mă hotărăsc să mai fac unul»

Ultima actualizare:
Iulia Albu, alături de iubitul ei
Iulia Albu, alături de iubitul ei

Iulia Albu este o mămică ocupată care, pe lângă proiectele numeroase în care se implică, reușește să se achite cu brio și de sarcinile casei.

Totuși, vedeta a recunoscut prin intermediul unui mesaj publicat pe o rețea de socializare că uneori este depășită de situație și puțin ajutor specializat și calificat nu ar strica, motiv pentru care fashion editor-ul a anunțat că apelează, de acum, la serviciile unei bone. 

Viitoarea „femeie în casă” trebuie să aibă grijă de Mikaela, fiica pe care Iulia o are din relația cu designer-ul de pantofi Mihai Albu, dar, mai spune Iulia amuzată, și de ea, atunci când e nevoie, chiar dacă este adult în toată firea. 

Iulia Albu este în căutare de bonă

Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” a explicat pe Facebook care ar trebui să fie condițiile pe care „micul ajutor” ar trebui să de îndeplinească. Vedeta a ținut să precizeze în mesaj că are nevoie de o persoană ordonată, care știe să gătească. Iulia îi roagă pe cei interesaţi să-i trimită mesaj în privat, pe conturile de socializare. „Ajutor! Am nevoie de domnișoară/doamnă pentru postul de bonă pentru copil, câteodată și pentru mine. Fișa postului:  1. Obsesie pentru Curățenie și ordine, care mie îmi lipsește total.


    Iulia Albu, alături de iubitul eiFoto: Instagram
Iulia Albu, alături de iubitul eiFoto: Instagram

2. Să îți placă copiii, în caz că mă hotărăsc să mai fac încă unul, căci pe Mika nu ai cum să nu o iubești din prima clipă. 3. Abilități gătit mâncăruri tradiționale românești și negresă. 4. De preferat cu permis sau deschidere spre a îl obține 5. Locația metrou Pipera, cu cât stai mai aproape cu atât mai bine  Ofer contract de muncă și salariu negociabil. Te aștept cu drag, de preferat înainte să cadă dressingul pe mine”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Iulia Albu are planuri să devină din nou mămică?

În plan personal, pe lângă frumoasa Mikaela, Iulia Albu mai are o „feblețe”. Vedeta și-a refăcut viața sentimentală alături de Mike, iubitul acesteia, care se înțelege de minune cu fetița ei și este văzut adesea în compania celor două, atunci când acestea ies în oraș și petrec timp împreună. Din mesajul cu pricina, se poate deduce însă că fashion-editor-ul și-ar mai dori un copil. 

Iulia Albu, dezvăluiri despre partenerul ei

Iulia a mărturisit că partenerul ei are multe calități pe care ea și le dorește atunci când vine vorba de bărbatul de lângă ea și, mai mult decât atât, se pare că acesta este printre puținele persoane care reușeșc să o facă pe aceasta să zâmbească. Cei doi au o relație de ceva vreme, însă mai mult de câteva imagini pe rețelele de socializare, Iulia Albu nu și-a dorit să „dezvăluie” până acum.

„(..) A ajutat și faptul că este un bărbat extrem de cult și manierat. Și faptul că a studiat vioară clasică și, în general, faptul că zâmbesc cu adevărat doar atunci când mă ține în brațe.

În momentul întâlnirii noastre, cred că era singurul român care nu știa absolut nimic nici despre televiziunile din România, nici despre celebra mea găină. A fost puțin amuzant. Dar acesta a fost unul dintre lucrurile care m-au fascinat. Niciodată nu am agreat pupătorii de moaște mondene”, spunea Iulia recent. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net