Iulia Albu și-a înscris fiica la o școală de stat. De ce a fost dată afară vedeta din grupurile cu mămici!

Ultima actualizare:
Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu
Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu

Cel mai de preț lucru dobândit de Iulia Albu după relația cu creatorul Mihai Albu este fiica pe care cei doi o au împreună, Mikaela, care deja a devenit o domnișoară în toată regula și merge la școală.

Într-un interviu acordat revistei Viva, fashion designer-ul a dezvăluit că a luat decizia de a-și da fiica la o școală de stat, deoarece alegerea unei școli private i s-ar fi părut a fi un „snobism” și a vorbit despre planurile de viitor ale Mikaelei.

Într-o notă amuzantă, fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” a mărturisit și că, deși fiica ei nu face probleme la școală, au existat mici tensiuni de-a lungul timpului chiar din partea ei!

Iulia a povestit că întârzie la ședințele cu părinții și că celelalte mămici chiar au dat-o afară pe excentrica vedetă din grupurile de WhatsApp ale grupei unde învață fiica ei. Motivul? Nu și-l mai amintește exact dar spune că subiectele pe care le discutau celelalte mămici acolo oricum nu erau pe gustul ei.

„M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât”, a povestit Iulia Albu.

„În general, nu apar la timp, pentru că, asta este, am un obicei în a întârzia la ședințele cu părinții și am avut întotdeauna, dar când apar, lucrurile sunt foarte simple. De obicei, am discuții cu profesorii. Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui.

Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob, modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior. 

Poate să facă o facultate în străinătate, dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară. Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că în România nu mai este așa cum era înainte sau, dacă ar vrea să facă studii în domeniul bancar, tot în străinătate aș îndruma-o. (..)

Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a mai spus aceasta, potrivit sursei anterior menționate.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net