Iulia Vântur, făcută praf după ce a dansat pe scenă, pe melodia iubitului indian

Ultima actualizare:

    Iulia Vântur a acordat un interviu după reprezentațiefoto: captură video
Iulia Vântur a acordat un interviu după reprezentațiefoto: captură video

Iulia Vântur a avut una dintre primele reprezentanții de anvergură în India, în cadrul decernării premiilor Sansui Stardust Awards 2016.

Vedeta noastră a urcat pe scenă alături de mai multe animatoare și a cântat și a dansat pe melodia iubitului ei indian, Salman Khan. După spectacol, Iulia Vântur le-a mărturisit jurnaliștilor prezenți la eveniment că momentul a fost unul minunat pentru ea.

„A fost minunat. A fost o energie minunată pe scenă și dansatoarele m-au ajutat foarte mult așa că mi-a plăcut foarte mult”, a declarat Iulia. „Muzica este pasiunea mea, așa că urmez această pasiune”, le-a mai spus jurnaliștilor. Mai mult, la sfârșitul interviului, vedeta a acceptat să fredoneze câteva versuri în hindi.

Deși pentru Iulia experiența a fost una deosebită, vedeta noastră a fost criticată dur pe rețelele sociale. Mai mulți utilizatori de pe Instagram, unde a fost publicat videoclipul cu reprezentația ei, i-au adresat cuvinte jignitoare: „E plătită pe scenă pentru talentul ei la pat”, „Dacă ai prieten pe oricine în industria asta, wow, poți fi vedetă. Dacă ești o femeie care se culcă cu orice superstar sau regizor, sau chiar și cu cameramanul – vei fi o eroină”, „A întrecut limita. Cine naiba este ea să danseze acoolo. Sunt atât de mulți oameni care merită să facă asta”, „M-am uitat de mai multe ori la acest video doar ca să râd de ea”.

Iulia Vântur dansează pe una dintre melodiile lui Salman Khan.

image
image
image
image
image
image
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
banner oana roman png
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
shakira jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
image png
image png
image
actualitate.net