Iulian Vrabete de la Holograf, 9 zile în spital din cauza Covid: "Sistemul medical românesc este eficient și curat"

Ultima actualizare:

    Iulian Vrabete, chitaristul și compozitorul trupei Holograffoto: Adevărul
Iulian Vrabete, chitaristul și compozitorul trupei Holograffoto: Adevărul

Iulian Vrabete, chitaristul și compozitorul trupei Holograf, a ajuns pe patul de spital, după ce s-a infectat cu virusul Sars-Cov-2. Acesta a făcut anunțul printr-o postare pe contul său de socializare.

Chitaristul și compozitorul trupei Holograf a stat nouă zile internat în spital și s-a vindecat de Covid-19. Iulian Vrabete, colegul lui Dan Bittman, a povestit prin ce a trecut în spital, mulțumindu-le medicilor pentru ajutorul acordat.

Artistul de la Holograf, cuvinte de laudă pentru medici

“Am trecut prin COVID. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid și dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficiență și seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sânge și chiar consult medical personal. Menționez că nu am avut nicio intervenție sau recomandare din partea nimănui”, a scris artistul pe pagina de Facebook.Iulian Vrabete a fost mutat de la Spitalul Floreasca, la Malaxa, unde a stat internat timp de nouă zile. “În aceeași noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am rămas următoarele 9 zile pentru tratament. Mulțumesc doamnelor, domnișoarelor și domnilor doctori, asistente și infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicație, cu înțelegere și pricepere, fără măcar umbra vreunei condiționări și, repet, fără a avea vreo intervenție din partea cuiva.Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă înțelegere. Acum am ajuns acasă complet vindecat și vreau să spun că sistemul medical românesc funcționează, în parametrii pe care îi are, dar este eficient, curat și disciplinat. Sper să fie cât mai multe locuri asemenea”, a mai scris Iulian Mugurel Vrabete.

Citește și:

Confesiunile vedetelor după Covid: sechele și povești de groază din spital. Andrei Ștefănescu: "Eram praf, aveam pierderi de memorie"

Alina Pușcău, în stare gravă cu Covid, varianta Delta: “Mă omoară, îmi distruge viața”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
Roman și Elisei PNG
image
actualitate.net
image
actualitate.net