Iuliana Marciuc a lansat cartea "Destine ca-n filme". Și-a primit invitații cu gogoși, în Grădina TVR


    Iuliana Marciuc și Oana Georgescu au lansat cartea "Destine ca-n filme"
Iuliana Marciuc și Oana Georgescu au lansat cartea "Destine ca-n filme"

La exact cinci ani de la apariţia primului volum ”Destine ca-n filme”, Iuliana Marciuc şi Oana Georgescu au lansat o nouă ediţie a cărţii cu acelaşi nume. Evenimentul a avut loc miercuri, 30 septembrie, în Grădina TVR, sub regulile pandemiei.

A fost prezentă echipa emisiunii „Destine ca-n filme”, reprezentanți ai editurii, dar şi majoritatea protagoniştilor cărţii şi ai emisiunii – vedete şi oameni obişnuiţi cu poveşti de viaţă deosebite: Irina Alionte, Marcello Bataglia, Adina Sima, Ioan Carmazan, Adelina Toncean, Crina Linţă, Chris Simion, Nicolai Tand, dr. Teodor Vasile, dr Marek Vâlcu, Constantin Florescu, Silviu Radu, dr. Radu Zamfir şi Ştefan Simion.

Ani de zile, poveştile unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite, adevăraţi eroi care au trăit, cu voie sau fără voie, experienţe incredibile, desprinse parcă din scenariile unor producţii cinematografice au fost urmărite cu interes de telespectatorii TVR prin intermediul emisiunii „Destine ca-n filme”. Cele două autoare – Oana Georgescu, jurnalist şi Iuliana Marciuc, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii de succes de la TVR 2 -  au transpus, astfel, în poveşti, cele aproape 30 de subiecte fascinante selectate din seria de emisiuni de succes din perioada 2015 – 2019, cu actualizări şi noi informaţii.

Iuliana Marciuc, despre noua apariţie editorială: „Ideea unui nou volum a venit firesc, pentru că emisiunea „Destine ca-n filme”, un proiect superb, început în urmă cu şapte ani, continuă să transmită poveşti de viaţă, care mai de care mai interesante şi captivante, cu eroi adevăraţi, oricând modele pentru mine şi pentru voi. Am învăţat enorm de la toţi cei pe care, de-a lungul acestor ani, i-am intervievat. Pe o parte dintre ei îi veţi reîntâlni în paginile acestei cărţi. Şi dacă la momentul transmisiei pe TVR 2 aţi ratat povestea, acum iată aveţi ocazia să o retrăiţi. Vă doresc lectură plăcută şi vă mulţumesc pentru dragostea cu care mă primiţi, de 30 de ani, în casele dumneavoastră!”.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg